Рецепт Рулет «Малахітове поліно» с фото

Рулет «Малахітове поліно»

Рецепт на 10 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать охлаждать детям старше 3 лет всем остальным вегетарианцам к Новому Году на детский праздник на природу на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Наступна закуска дуже підходить до святкового столу. З багатьох причин.

Вона дуже смачна, гарно та ефектно виглядає, вимагає небагато затрат - як фізичних, так і матеріальних, і її можна робити заздалегідь, навіть за 2 дні.

Теги

шпинат, грибы, сыр

Ингредиенты

  • упаковка замороженого шпинату (450 г)
  • 2 яйця
  • 3-4 ст. л. борошна
  • сіль, перець

Для начинки:

  • 250 г свіжих грибів
  • 150 г сиркового сиру
  • 1-2 зубчики часнику
  • лимонний сік (2-3 ст. л.)

Приготовление

  1. Шпинат викласти на сковорідку і тушкувати до повного випаровування рідини.

    Шпинат тушкувати до повного випаровування рідини
    Шпинат тушкувати до повного випаровування рідини
  2. В цей час відокремити білки від жовтків. Білки збити в щільну піну.

    Збити білки
    Збити білки
  3. Шпинат трохи охолодити і змішати з жовтками, борошном та спеціями.

    Змішати шпинат з борошном, жовтками та спеціями
    Змішати шпинат з борошном, жовтками та спеціями
  4. Ввести в тісто збиті білки, акуратно перемішати, не добиваючись повної однорідності маси. Якщо залишаться невеликі «пластівці», це навіть добре - надасть строкатості готовому тісту.

    Ввести білки
    Ввести білки
  5. Прямокутне деко застелити папером для випічки, викласти тісто, розрівняти і випікати 10-15 хвилин при температурі 200 градусів.

    Спекти корж
    Спекти корж
  6. Для начинки: дрібно порізати і обсмажити гриби та змішати їх з роздавленим часником і сирковим сиром. Посолити і поперчити до смаку. Додати лимонний сік.

    Приготувати начинку
    Приготувати начинку
  7. Готовий корж перевернути на дошку чи фольгу, обережно зняти папір, трохи охолодити і намазати начинкою.

    Корж намазати начинкою
    Корж намазати начинкою
  8. Згорнути в рулет. Готовий рулет загорнути у фольгу і покласти в холодильник на ніч. В такому вигляді рулет спокійно лежить 2 дні. Довге лежання навіть йде йому на користь - краще просочується.

    Згорнути рулетом
    Згорнути рулетом
    Загорнути у фольгу
    Загорнути у фольгу
  9. Перед подачею нарізати рулет тонкими скибочками. Приємного апетиту!

    Закуска готова
    Закуска готова
Оценка 5 / 5 на основе 233
Домашняя
шпинат, грибы, сыр
PT60M
PT60M
0

Комментарии

Наталья
Наталья

Елизавета подскажите сколько надо свежего шпината?

Елизавета
Елизавета

Наталья, свежего обычно требуется больше раза в полтора-два. Т.е. грамм 800 где-то получится. Не меньше.

Зама
Зама

молодец!!! Вышлите мне пожалуйста рецепты закусок в связи с предстоящим юбилеем.Ну пож-та

Евгений
Евгений

Интересный рецепт, вот только такое блюдо детям младше 7-ми лет не рекомендовано по причине наличия грибов в начинке. Исправьте пожалуйста

Маша
Маша

Попробуем обязательно...