Гарбузові мафіни
Рецепт на 10 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на детский праздник на природу на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Ще один вдалий рецепт випічки з гарбуза. Дуже смачні, злегка вологі всередині, просто-таки смакота! Завжди печу подвійну порцію, так як розлітаються ще гарячими.
Теги
Ингредиенты
- гарбуз - 200 г
- цукор - 200 г
- яйця - 2 шт
- борошно - 150 г
- розпушувач - 1,5 ч л
- кориця - 1/2 ч л
- волоські горіхи - 100 г
- рослинна олія - 80 г
Приготовление
Продукти для мафінів
Продукти для мафінів Гарбуз можна використовувати сирим (для цього його потрібно натерти на дрібній тертці або подрібнити в комбайні) або запекти в духовці, а потім перемолоти в блендері. Я вибрала другий варіант.
Гарбуз запікаємо і блендеруємо Додаємо до нього яйця та цукор.
Додаємо яйця та цукор Збиваємо все міксером кілька хвилин.
Збиваємо міксером Додаємо борошно, горіхи, розпушувач, олію та корицю.
Додаємо решту інгредієнтів Добре все перемішуємо і розливаємо у змащені олією формочки. Мафіни відмінно піднімаються, тому наливати слід не до країв. Випікаємо в духовці хвилин 25 при температурі 180 градусів.
Відправляємо мафіни в духовку А аромат у них приголомшливий, як зрештою і смак!
Гарбузові мафіни
Комментарии