Рецепт Гарбузові мафіни с фото

Гарбузові мафіни

Рецепт на 10 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на детский праздник на природу на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день

Ще один вдалий рецепт випічки з гарбуза. Дуже смачні, злегка вологі всередині, просто-таки смакота! Завжди печу подвійну порцію, так як розлітаються ще гарячими.

Теги

тыква, корица, мука

Ингредиенты

  • гарбуз - 200 г
  • цукор - 200 г
  • яйця - 2 шт
  • борошно - 150 г
  • розпушувач - 1,5 ч л
  • кориця - 1/2 ч л
  • волоські горіхи - 100 г
  • рослинна олія - 80 г

Приготовление

  1. Продукти для мафінів

    Продукти для мафінів
    Продукти для мафінів
  2. Гарбуз можна використовувати сирим (для цього його потрібно натерти на дрібній тертці або подрібнити в комбайні) або запекти в духовці, а потім перемолоти в блендері. Я вибрала другий варіант.

    Гарбуз запікаємо і блендеруємо
    Гарбуз запікаємо і блендеруємо
  3. Додаємо до нього яйця та цукор.

    Додаємо яйця та цукор
    Додаємо яйця та цукор
  4. Збиваємо все міксером кілька хвилин.

    Збиваємо міксером
    Збиваємо міксером
  5. Додаємо борошно, горіхи, розпушувач, олію та корицю.

    Додаємо решту інгредієнтів
    Додаємо решту інгредієнтів
  6. Добре все перемішуємо і розливаємо у змащені олією формочки. Мафіни відмінно піднімаються, тому наливати слід не до країв. Випікаємо в духовці хвилин 25 при температурі 180 градусів.

    Відправляємо мафіни в духовку
    Відправляємо мафіни в духовку
  7. А аромат у них приголомшливий, як зрештою і смак!

    Гарбузові мафіни
    Гарбузові мафіни
Оценка 5 / 5 на основе 11324
Домашняя
тыква, корица, мука
PT45M
PT45M
0

Подписаться на наш youtube канал - здесь

У этого рецепта есть видео:

Комментарии