
Пиріг з малиною
Рецепт на 7 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Дуже смачний пиріг, ідеальна збалансованість смакових відчуттів: солодкість, легка кислинка, повітряність. І, що не менш важливо - готується швидко і просто!
Теги
Ингредиенты
- 2 яйця
- 150 г цукру
- 250 г кефіру
- 100 г вершкового масла
- 250 г борошна
- 1 ч. ложка розпушувача
- сода на кінчику ножа
- ванільний цукор
- 200-300 г свіжої малини
- цукрова пудра для посипання
Приготовление
Продукти для малинового пирога:
Продукти для пирога Яйця злегка збиваємо з цукром.
Збиваємо яйця Додаємо кефір, соду.
Додаємо кефір, соду Розтоплюємо вершкове масло на водяній бані та виливаємо в тісто.
Додаємо розтоплене масло Борошно змішуємо з розпушувачем і додаємо в тісто.
Додаємо борошно і розпушувач Ретельно все перемішуємо і виливаємо тісто у форму, попередньо змащену маслом. Зверху викладаємо малину.
Виливаємо тісто і викладаємо малину Відправляємо пиріг у розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо приблизно 45 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.
Випікаємо пиріг у духовці Готовий охолоджений пиріг посипаємо цукровою пудрою.
Пиріг з малини
Комментарии