
Пиріжок «Персик»
Рецепт на 19 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на каждый день
Напевно, ви пам'ятаєте пиріжки, які продавалися в кафе і з вигляду дуже нагадували персик, половинки якого були змащені джемом? Ось я знайшла такий рецепт!!! Правда, в ньому замість джему використовується згущене молоко, але від цього пиріжок став ще смачнішим!!! Загалом, давайте поностальгуємо разом.
Теги
сахар, масло, сгущенное молоко
Ингредиенты
Для тіста пісочного:
- Масло вершкове - 60 г
- Сметана (15-20%) - 3 ст. л.
- Цукор - 200 г, але я брала менше
- Розпушувач - 1 пакетик (11г)
- Борошно - 500 г
- Яйця 2 шт
Для начинки:
- Молоко згущене зварене - 1 б
- Масло вершкове - 150 г
- Горіхи (за бажанням)
Для прикраси:
- Харчовий барвник червоний
- Харчовий барвник помаранчевий або жовтий
- Цукор
Приготовление
Для приготування солодких персиків нам знадобляться такі продукти:
Беремо яйця, цукор і починаємо їх збивати міксером.
Збиваємо яйця з цукром Трохи зачекавши додаємо туди розм'якшене вершкове масло, ванілін і сметану. Продовжуємо збивати.
Збиваємо сметану і масло Коли цукор добре розчиниться, можна потроху додавати борошно. Попередньо слід перемішати її з розпушувачем. Збиваємо.
Додаємо борошно В результаті має вийти ось така ось еластична, м'яка і неймовірно ніжне тісто.
Тісто для пиріжків Даємо тісту хвилин 15 відпочити і ліпимо ось такі невеличкі коржики - половинки наших майбутніх персиків. Хочу попередити: тісто сильно збільшується в розмірі, тому не робіть коржики занадто великими. Краще розкачати тісто в ковбаску і відрізати звідти невеличкі шматочки і з них потім формувати половинки.
Формуємо половинки персиків Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо наші половинки. Випікаються вони від сили 15 хвилин, так що не пересушіть їх! А тим часом ми готуємо крем і помадку: збиваємо вершкове масло зі згущеним молоком і розводимо у окропі харчові барвники.
Розводимо барвники і готуємо крем Як тільки вийняли наші половинки з духовки, їм відразу ж слід трішки вирізати серединки. У гарячому стані вони не так кришаться. Ці вирізки нам потрібні для того, щоб покласти всередину горішок (імітація кісточки персика) або просто заповнити отвір згущенкою. Половинки склеюємо між собою згущеним молоком.
Змащуємо половинки згущеним молоком Склеєні половинки персиків злегка пензликом розмальовуємо в жовтий і червоний колір і тут же занурюємо в цукор.
Розфарбовуємо наші персики Пригощайтеся, персики готові!
Апетитні персики
Комментарии
Смотрится шикарно. Вспоминаю школьные годы, спасибо за рецепт!
Действительно шикарно смотрится,мне сомневаюсь что вкусно.
Сделала детям на день рождения сына. Все был давольны. Очень вкусна.