
Брауні
Рецепт на 10 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Брауні - це страва для поціновувачів і любителів шоколаду. Ніжний і в той же час дуже вишуканий смак - що може бути краще? Та й гості оцінять належно всі його переваги, не сумнівайтеся.
Теги
Ингредиенты
- 200 г темного шоколаду (я беру молочний «Корона»)
- 180 г вершкового масла
- 2/3 склянки цукру
- 4 яйця
- 1 склянка борошна
- Щіпка солі
- 2 ч.л. ванільного цукру
- Ганаш:
- 100 г шоколаду
- 120 мл вершків (33%)
Приготовление
Для приготування Брауні нам знадобляться такі продукти:
Продукти для Брауні Візьміть масло кімнатної температури, поріжте його на шматочки. Додайте до нього подрібнений шоколад (2 пачки). Поставте все це на водяну баню. Помішуйте доти, доки масло і шоколад повністю не розтануть. Потім додайте туди половину норми цукру та ванільний цукор.
Шоколад та масло на водяній бані У міксері або блендері збиваємо яйця та решту цукру.
Яйця з цукром Яйця збиваємо недовго (1-2 хвилини) на максимальній швидкості. Потім висипаємо половину яєчної суміші в розтоплений шоколад та масло. Лопаткою розмішуємо все до однорідної маси. Важливо: лопатку рухаємо весь час в одному напрямку - за годинниковою стрілкою!
Розмішуємо яйця з шоколадом Далі збиваємо решту яєць добіла (приблизно ще 4-5 хвилин). Виливаємо суміш у тісто з шоколаду. Розмішуємо лопаткою за годинниковою стрілкою.
Розмішуємо решту яєць Потім беремо щіпку солі, кладемо її в склянку з борошном. Висипаємо борошно невеликими порціями в тісто, постійно помішуючи лопаткою.
Шоколад з яйцями та борошном Беремо формочку, застеляємо її папером для випічки, змащуємо папір маслом. Виливаємо туди наше тісто і ставимо у розігріту до 180 градусів духовку. Випікається Брауні 17-20 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.
Тісто у формі Далі, коли наш «корж» спікся і охолов, готуємо до нього ганаш. Для цього беремо 1 плитку шоколаду та 120 мл вершків. Шоколад кришимо дрібно у вершки, підігріваємо все це на маленькому вогні, доводимо до кипіння. Все, ганаш готовий.
Готовий Брауні
Комментарии