Рецепт Брауні с фото

Брауні

Рецепт на 10 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день

Брауні - це страва для поціновувачів і любителів шоколаду. Ніжний і в той же час дуже вишуканий смак - що може бути краще? Та й гості оцінять належно всі його переваги, не сумнівайтеся.

Теги

шоколад, яйца, мука

Ингредиенты

  • 200 г темного шоколаду (я беру молочний «Корона»)
  • 180 г вершкового масла
  • 2/3 склянки цукру
  • 4 яйця
  • 1 склянка борошна
  • Щіпка солі
  • 2 ч.л. ванільного цукру
  • Ганаш:
  • 100 г шоколаду
  • 120 мл вершків (33%)

Приготовление

  1. Для приготування Брауні нам знадобляться такі продукти:

    Продукти для Брауні
    Продукти для Брауні
  2. Візьміть масло кімнатної температури, поріжте його на шматочки. Додайте до нього подрібнений шоколад (2 пачки). Поставте все це на водяну баню. Помішуйте доти, доки масло і шоколад повністю не розтануть. Потім додайте туди половину норми цукру та ванільний цукор.

    Шоколад та масло на водяній бані
    Шоколад та масло на водяній бані
  3. У міксері або блендері збиваємо яйця та решту цукру.

    Яйця з цукром
    Яйця з цукром
  4. Яйця збиваємо недовго (1-2 хвилини) на максимальній швидкості. Потім висипаємо половину яєчної суміші в розтоплений шоколад та масло. Лопаткою розмішуємо все до однорідної маси. Важливо: лопатку рухаємо весь час в одному напрямку - за годинниковою стрілкою!

    Розмішуємо яйця з шоколадом
    Розмішуємо яйця з шоколадом
  5. Далі збиваємо решту яєць добіла (приблизно ще 4-5 хвилин). Виливаємо суміш у тісто з шоколаду. Розмішуємо лопаткою за годинниковою стрілкою.

    Розмішуємо решту яєць
    Розмішуємо решту яєць
  6. Потім беремо щіпку солі, кладемо її в склянку з борошном. Висипаємо борошно невеликими порціями в тісто, постійно помішуючи лопаткою.

    Шоколад з яйцями та борошном
    Шоколад з яйцями та борошном
  7. Беремо формочку, застеляємо її папером для випічки, змащуємо папір маслом. Виливаємо туди наше тісто і ставимо у розігріту до 180 градусів духовку. Випікається Брауні 17-20 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.

    Тісто у формі
    Тісто у формі
  8. Далі, коли наш «корж» спікся і охолов, готуємо до нього ганаш. Для цього беремо 1 плитку шоколаду та 120 мл вершків. Шоколад кришимо дрібно у вершки, підігріваємо все це на маленькому вогні, доводимо до кипіння. Все, ганаш готовий.

    Готовий Брауні
    Готовий Брауні
Оценка 5 / 5 на основе 11241
Домашняя
шоколад, яйца, мука
PT45M
PT45M
0

Комментарии