
Манники
Рецепт на 0 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое жарить духовка детям от 1 до 3 лет беременным всем остальным на каждый день
Цей рецепт мені підкинула одна знайома, у якої на її Батьківщині прийнято його готувати на всі свята: весілля, дні народження і т.д. Зазначу відразу - страва дуже схожа на наші традиційні сирники, тільки значно ніжніша, соковитіша. А якщо його наприкінці ще залити сметанкою і поставити в духовку на 5-7 хвилин - воно просто тане в роті! Діти оцінять, не сумнівайтеся!
Теги
Ингредиенты
- молоко - 500 мл
- манка - 10 ст.л.
- цукор - 150 г
- ванільний цукор - 1 пачка
- творог - 500-800 г
- яйця - 5 шт
- борошно - приблизно 1 склянка
- олія рослинна для смаження
- щіпка солі
Приготовление
Спочатку ставимо на вогонь молоко, після того, як воно закипить додаємо манку, ванільний цукор і трохи цукру. Варимо густу манну кашу. Намагайтеся манку вводити так, щоб не було грудочок.
Готуємо «кашу» Далі, готуємо творог. У творог додаємо 2 яйця, цукор, сіль.
Готуємо творог Ретельно перемішуємо всі продукти.
Творог готовий Далі, коли зварена каша з манки трохи охолоне (буквально зовсім трішки!) вливаємо її у творог. Ще раз все перемішуємо до однорідної маси і ліпимо невеликі кульки. Для цього на стіл насипте трохи (півсклянки-склянку) борошна, і просто обмакуйте в нього кульку.
Готові кульки Збиваємо вінчиком решту яєць, обмакуємо в них наші кульки і смажимо в невеликій кількості олії на середньому вогні.
Манники смажаться з двох боків Готові манники складаємо в каструльку, заливаємо сметаною і тушкуємо на маленькому вогні в духовці 5-7 хвилин. Або ж можна подавати їх до столу і так, з пилу з жару. Мої діти люблять їх уплітати за обидві щоки з медом.
Готові манники

Комментарии
Такую реализацию "сырников" еще не встречала. Но очень полезно для детей!
Иногда балую мужа... Ему нравится, а значит я довольна!
Готовим дома
А я тоже иногда делаю такие манники. Мои очень любят их с медком: http://sviymed.com/rapsovo-sadoviy . Или еще делаю им с карамелезированной грушей, особенно любят дети. Да и я, честно говоря, от такого блюда в восторге.
Интересный рецепт два в одном и ещё очень похоже на ленивые вареники

это не манники!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Очень похоже, но это как ленивые голубцы с голубцами сравнить. Настоящие манники похожи по технике приготовления на зразы - тесто из густой манной каши, начинка из творога, обычно с изюмом. Подается с ряжанкой (домашней), не тушится, пересыпается сахаром и могут слои перекладиваться слайсами сырых яблок