Рецепт Желейний кавун с фото

Желейний кавун

Рецепт на 0 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо охлаждать соковыжималка всем остальным на детский праздник на праздник

Зовсім скоро починається пора поїдання кавунів. Тому пропоную узяти на озброєння цей простий рецепт перетворення кавуна на щось цікаве та незвичайне. Цей десерт чудово підійде для прикрашання дитячого свята, а також послужить відмінною охолоджувальною стравою в спеку. Перетворити на желе можна абсолютно будь-який сік, отриманий з соковижималки. Підійде також і улюблене желе з пакетиків. В даному випадку я брала за основу кавуновий сік.

Теги

арбуз, арбузный сок, желатин

Ингредиенты

  • кавун середнього розміру
  • кавуновий сік
  • цукор
  • желатин

Примітка: якщо як наповнювач узяти желе з пакетиків, то цукор і желатин нам не знадобиться.

Приготовление

    Половинка кавуна, желатин
    Половинка кавуна, желатин
  1. Кавун обов'язково слід розрізати горизонтально, щоб вийшли дві "чашечки". Чим менший кавун ви візьмете, тим менше порцій у вас в тоге вийде.

    Кавун без м'якоті всередині
    Кавун без м'якоті всередині
  2. Ложкою акуратно виймаємо всю м'якоть в тарілку. Якщо залишити трохи м'якоті по краях, то в результаті отримаємо свіжіший смак.

    Кавуновий сік збивається з цукром
    Кавуновий сік збивається з цукром
  3. Вийняту м'якоть можна пропустити через соковижималку, а можна спробувати видавити сік руками. Додаємо до нього цукор і злегка збиваємо вінчиком.

    Виливаємо розведений з водою желатин у сік
    Виливаємо розведений з водою желатин у сік
  4. Попередньо розводимо в іншому посуді желатин у гарячій воді (так, як написано на упаковці). Даємо йому охолонути. Потім акуратно вводимо його в кавуновий сік.

    Повернення соку в «чашечку»
    Повернення соку в «чашечку»
  5. Далі, виливаємо отриману рідку масу назад у кавунову "чашечку". Відправляємо всю цю красу в холодильник до повного застигання.

    Наповнена кавунова «чаша»
    Наповнена кавунова «чаша»
  6. Після того, як сік всередині кавунової половинки добре застигне, десерт готовий. Дістаємо його з холодильника і розрізаємо на зручні для вашої сім'ї або гостей порції.

    Нарізаний желейний кавун
    Нарізаний желейний кавун
Оценка 5 / 5 на основе 13230
Домашняя
арбуз, арбузный сок, желатин
PT30M
PT30M
0

Комментарии

Doll
Doll

Обожаю арбузы! Люблю желе! Надо будет попробовать!

Татьяна
Татьяна

Все получилось!!! Спасибо))))

Николай
Николай

Муж Татьяны! Заставила меня написать отзыв. Всем спасибо, мне понравилось!

Зоряна
Зоряна

Понравился рецепт. Сделала сыну на его день рождения, все дети были в восторге! Мой сын на долго запомнит свой день Рождения!

Аня
Аня

к празднику племяшки делала. я вынула косточки, разбила мякоть блендером и процедила. подавали со взбитыми сливками - двадцать три ребенка даже не вспомнили о торте. спасибо

Валя Котик
Валя Котик

Самое время пробовать, как раз сезон арбузов!

Радистка
Радистка

Поздно я заметила этот рецепт, к сожалению, не сезон. Но надо будет попробовать

Ирина
Ирина

Плохо, что никто не указывает, ск.надо желатина. На небольшой арбузик я развела 1 ст.ложку в пол чашке воды. В итоге арбузная каша за целый день так и не застыла! Возможно, нужно сыпать всю пачку!

юля
юля

Круто ещё не пробувала но надо попробувать