
Желейний кавун
Рецепт на 0 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо охлаждать соковыжималка всем остальным на детский праздник на праздник
Зовсім скоро починається пора поїдання кавунів. Тому пропоную узяти на озброєння цей простий рецепт перетворення кавуна на щось цікаве та незвичайне. Цей десерт чудово підійде для прикрашання дитячого свята, а також послужить відмінною охолоджувальною стравою в спеку. Перетворити на желе можна абсолютно будь-який сік, отриманий з соковижималки. Підійде також і улюблене желе з пакетиків. В даному випадку я брала за основу кавуновий сік.
Теги
Ингредиенты
- кавун середнього розміру
- кавуновий сік
- цукор
- желатин
Примітка: якщо як наповнювач узяти желе з пакетиків, то цукор і желатин нам не знадобиться.
Приготовление
Кавун обов'язково слід розрізати горизонтально, щоб вийшли дві "чашечки". Чим менший кавун ви візьмете, тим менше порцій у вас в тоге вийде.
Кавун без м'якоті всередині Ложкою акуратно виймаємо всю м'якоть в тарілку. Якщо залишити трохи м'якоті по краях, то в результаті отримаємо свіжіший смак.
Кавуновий сік збивається з цукром Вийняту м'якоть можна пропустити через соковижималку, а можна спробувати видавити сік руками. Додаємо до нього цукор і злегка збиваємо вінчиком.
Виливаємо розведений з водою желатин у сік Попередньо розводимо в іншому посуді желатин у гарячій воді (так, як написано на упаковці). Даємо йому охолонути. Потім акуратно вводимо його в кавуновий сік.
Повернення соку в «чашечку» Далі, виливаємо отриману рідку масу назад у кавунову "чашечку". Відправляємо всю цю красу в холодильник до повного застигання.
Наповнена кавунова «чаша» Після того, як сік всередині кавунової половинки добре застигне, десерт готовий. Дістаємо його з холодильника і розрізаємо на зручні для вашої сім'ї або гостей порції.
Нарізаний желейний кавун

Комментарии
Обожаю арбузы! Люблю желе! Надо будет попробовать!
Все получилось!!! Спасибо))))
Муж Татьяны! Заставила меня написать отзыв. Всем спасибо, мне понравилось!
Понравился рецепт. Сделала сыну на его день рождения, все дети были в восторге! Мой сын на долго запомнит свой день Рождения!
к празднику племяшки делала. я вынула косточки, разбила мякоть блендером и процедила. подавали со взбитыми сливками - двадцать три ребенка даже не вспомнили о торте. спасибо
Самое время пробовать, как раз сезон арбузов!
Поздно я заметила этот рецепт, к сожалению, не сезон. Но надо будет попробовать
Плохо, что никто не указывает, ск.надо желатина. На небольшой арбузик я развела 1 ст.ложку в пол чашке воды. В итоге арбузная каша за целый день так и не застыла! Возможно, нужно сыпать всю пачку!
Круто ещё не пробувала но надо попробувать