
Салат з тунцем та яблуком
Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо всем остальным на праздник
Додавання яблука до різних салатів міцно увійшло в кулінарну моду. І не даремно! Воно чудово поєднується з м'ясом, птицею, морепродуктами, рибою та овочами. Коротше кажучи, з усім поєднується. Салат після додавання в нього яблука змінює свій смак: стає м'якшим, витонченішим і навіть, я б сказала, аристократичнішим.
Жоден інший фрукт чи овоч не здатний викликати подібних метаморфоз.
Теги
Ингредиенты
- 2 баночки тунця по 140 г (або іншої консервованої риби)
- 2 великі цибулини
- 2 великі морквини
- 2 великих яблука
- 10 маринованих корнішонів
- 1 ст. л. рослинної олії + 30 г вершкового масла (для смаження)
- майонез, соус "1000 островів"
- сіль, перець, зелень та спеції на смак
Приготовление
Цибулю дрібно нарізати та смажити в суміші вершкового та рослинного масла 5 хвилин.
Цибулю обсмажити Додати натерту моркву. Смажити овочі до м'якості.
Додати терту моркву Яблука очистити та натерти. Огірки нарізати. З тунця злити рідину.
Яблука натерти Огірки нарізати Змішати всі інгредієнти, включаючи овочі. Заправити соусами та спеціями на смак.
Все змішати, заправити соусом Тунця можна замінити іншою консервованою рибою, наприклад, горбушею. Співвідношення продуктів регулюйте на свій смак. Яблука, огірки та соуси додавайте в салат поступово, порціями, щоб не перекислити. А головне - більше пробуйте! Салат виходить легким, ароматним і солодкуватим на смак.
Салат готовий!
Комментарии
Глаза разбегаются. Как приготовлю обязательно сообщу!
Буду ждать.
Обожаю тунец! Обязательно сделаю такой салатик замечательный. Спасибо!
Это совсем не весенний салат. Жареный лук и морковка + майонез= тяжесть. Весной хочется чего то легкого, хрустящего и совсем не жирного.
Что бы там не говорили, а салат получается действительно легким. Да, калорий много, а все равно легкий! Вот такой вот парадокс! Спасибо за рецепт!