Рецепт Лікер Лімончелло с фото

Лікер Лімончелло

Рецепт на 10 порций более 120 минут готовить не сложно блюдо недорогое варить замораживать охлаждать Итальянская кухня всем остальным к Новому Году на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями

Смачний італійський лимонний лікер Лімончелло - це ідеальний напій для особливих моментів і свят. Його яскравий і свіжий смак зачаровує з першого ковтка, наповнюючи кожну клітинку вашого язика бадьорою цитрусовою енергією. Лімончелло також чудово підходить як подарунок, адже він не лише смачний, але й прекрасно виглядає в стильній пляшці, приковуючи погляди і викликаючи захват. Приготування Лімончелло в домашніх умовах нескладно, і ви зможете насолодитися свіжістю і ароматом лимонів у кожній пляшечці, створеній власними руками. Відкрийте двері до світу італійської гастрономії і зануртеся в неповторну атмосферу смаку та задоволення з лимонним лікером Лімончелло.

Теги

лимон, водка, сахар

Ингредиенты

  • Горілка - 1 л
  • Лимони - 15 шт.
  • Цукор - 4 склянки
  • Вода - 5 склянок

Приготовление

  1. Почніть з ретельного оброблення лимонів. Помийте їх під проточною водою, видаляючи всі забруднення. Після цього обережно витріть їх сухим паперовим рушником, щоб надати їм ідеальний блиск.

  2. Візьміть гострий ніж і акуратно зріжте лише жовту частину лимонної цедри. Білу частину не використовуйте, так як вона може надати гіркоти вашому лікеру. Концентруйтеся на яскравій, ароматній частині лимонної цедри.

    Зрізана лимонна цедра
    Зрізана лимонна цедра
  3. Помістіть нарізану лимонну цедру в скляну ємність і залліть її горілкою. Ретельно закрийте ємність і помістіть її в темне місце при кімнатній температурі. Рекомендується залишити настоюватися від 5 днів або довше, щоб лимонні аромати повністю розкрилися.

    Заливаємо шкурки горілкою
    Заливаємо шкурки горілкою
  4. Після того, як лимонна цедра настоялася, переходьте до приготування сиропу. Змішайте цукор з водою у відповідній ємності і прокип'ятіть суміш до повного розчинення цукру. Потім охолодіть сироп і обережно змішайте його з лимонною настоянкою.

    Проціджуємо шкурки
    Проціджуємо шкурки
  5. Після того, як лимонні шкурки настоялися, змішати цукор з водою і прокип'ятити до розчинення цукру. Процідити, охолодити і змішати з лимонною настоянкою.

    Лікер Лімончелло
    Лікер Лімончелло
Оценка 5 / 5 на основе 14224
Домашняя
лимон, водка, сахар
PT240M
PT240M
0

Комментарии

liz9064@mail.ru
liz9064@mail.ru

Супер...надо к Новому году приготовить...можно и с апельсинами наверно...а с ягодой можно сделать? Например с малиной...малиновый ликер...ммм

Оксана
Оксана

А вот интересно можно ли в этот напиток вместо сахара добавить мед ? Я думаю, что будет очень интересный насыщенный ароматный вкус, тем более что мед с лимоном очень полезен.

khristya
khristya

Пробывала у подруги, очень понравился. Надо самой сделать к НГ Спасибо