
Святковий салат з креветок у сирному соусі
Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить просто дорогое блюдо на праздник
Особливість цього салату в тому, що в якості заправки виступає не майонез, а сирний соус. Це дуже смачно і незвичайно!
Червону ікру можна не класти, але на мій смак вона надає особливу пікантність. Хоча деякі з моїх гостей зі мною не згодні. Саме тому ікра викладається зверху салату, щоб за бажанням її можна було виключити зі своєї порції.
Теги
Ингредиенты
- 500 г відварних креветок
- 2 авокадо
- 400 мл вершків
- 200 г твердого сиру типу Пармезан, натерти
- 100 г червоної ікри
- пучок кропу
- сіль, перець за смаком
- сік половини лимона
Приготовление
Вершки налити в каструлю, поставити на вогонь, всипати натертий сир і нагрівати, помішуючи, поки сир не розплавиться, а суміш не загусне. Посолити, поперчити за смаком і залишити охолонути.
Зробити сирний соус Авокадо нарізати кубиками і змішати з креветками та лимонним соком. Потім додати дрібно нарізаний кріп і заправити салат соусом.
Заправити соусом салат Салат викласти в салатник, зверху розподілити ікру. Приємного апетиту!
Зверху викласти ікру
Комментарии
Очень вкусный салат вчера готовил. только использовал черную икру, получилось очень не плохо