Рецепт Піта з грибами та песто с фото

Піта з грибами та песто

Рецепт на 5 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое запекать подросткам всем остальным вегетарианцам на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день

Давайте приготуємо піту з грибами та песто! Це смачно і нескладно. Вам знадобляться гриби, піта та соус песто. Підсмажте гриби, додайте песто і заповніть піту. Ось і готово! Швидко та смачно.

Теги

грибы, сыр, песто

Ингредиенты

Розрахунок на 1 піту (2 половинки):

  • 100 г відварних грибів
  • 50 г сиру
  • 1 зубчик часнику
  • 4 помідорки черрі
  • 2 ч.л. соусу песто (40 г)
  • сіль, перець

Я робила з цілої упаковки, тобто з 5 піт. Вийшло: 500 г грибів, 250 г сиру, 5 зубчиків часнику, 200 г песто, 20 штук черрі.

Приготовление

  1. Гриби дрібно нарізати і обсмажувати разом з роздавленим часником 10 хвилин.

    гриби обсмажити з часником
    гриби обсмажити з часником
  2. Тим часом розігріти духовку.

    Черрі розрізати навпіл, викласти на деко зрізом догори, присипати сіллю та перцем і запікати 10 хвилин (t -150С).

    черрі запекти
    черрі запекти
  3. Сир натерти. Піти розділити навпіл. Можна підсушити їх у тостері.

    Готові гриби змішати з соусом песто (з розрахунку 1 ч.л. соусу на 1 цілу піту).

    змішати гриби з песто
    змішати гриби з песто
  4. Рештою песто змастити половинки піти.

    змастити піти песто
    змастити піти песто
  5. Зверху викласти гриби, посипати сиром і прикрасити помідорами.

    викласти гриби
    викласти гриби
    посипати сиром, прикрасити помідорами
    посипати сиром, прикрасити помідорами
  6. Запікати в духовці 5 хвилин.

    запікти 5 хвилин
    запікти 5 хвилин
  7. Подавати відразу ж.

    Приємного апетиту!

    піти готові
    піти готові
Оценка 5 / 5 на основе 2204
Домашняя
грибы, сыр, песто
PT30M
PT30M
0

Комментарии

ФатиММка
ФатиММка

но долговато))