
Піта з грибами та песто
Рецепт на 5 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое запекать подросткам всем остальным вегетарианцам на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Давайте приготуємо піту з грибами та песто! Це смачно і нескладно. Вам знадобляться гриби, піта та соус песто. Підсмажте гриби, додайте песто і заповніть піту. Ось і готово! Швидко та смачно.
Теги
Ингредиенты
Розрахунок на 1 піту (2 половинки):
- 100 г відварних грибів
- 50 г сиру
- 1 зубчик часнику
- 4 помідорки черрі
- 2 ч.л. соусу песто (40 г)
- сіль, перець
Я робила з цілої упаковки, тобто з 5 піт. Вийшло: 500 г грибів, 250 г сиру, 5 зубчиків часнику, 200 г песто, 20 штук черрі.
Приготовление
Гриби дрібно нарізати і обсмажувати разом з роздавленим часником 10 хвилин.
гриби обсмажити з часником Тим часом розігріти духовку.
Черрі розрізати навпіл, викласти на деко зрізом догори, присипати сіллю та перцем і запікати 10 хвилин (t -150С).
черрі запекти Сир натерти. Піти розділити навпіл. Можна підсушити їх у тостері.
Готові гриби змішати з соусом песто (з розрахунку 1 ч.л. соусу на 1 цілу піту).
змішати гриби з песто Рештою песто змастити половинки піти.
змастити піти песто Зверху викласти гриби, посипати сиром і прикрасити помідорами.
викласти гриби посипати сиром, прикрасити помідорами Запікати в духовці 5 хвилин.
запікти 5 хвилин Подавати відразу ж.
Приємного апетиту!
піти готові
Комментарии