Рецепт Мармуровий апельсиновий пиріг с фото

Мармуровий апельсиновий пиріг

Рецепт на 12 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать охлаждать подросткам беременным всем остальным вегетарианцам к Новому Году на праздник на каждый день

Дуже смачний і легкий пиріг, весь наскрізь апельсиновий.

Теги

апельсин, сливки, сливочный сыр

Ингредиенты

  • 1 апельсин
  • 4 яйця
  • 1/2 склянки мелених сухарів (краще солодких і здобних)
  • 8 ст. л. цукру
  • 2 апельсини
  • 15 г желатину
  • 200 г вершкового сиру
  • 4 ст. л. цукру
  • ваніль
  • 100 мл вершків
  • пакетик готового апельсинового желе або жовтої заливки для торта

Приготовление

  1. Відварити апельсин (приблизно 30 хвилин). Пюрірувати цілком разом зі шкіркою.

    апельсин відварити та пюрірувати
    апельсин відварити та пюрірувати
  2. Відокремити жовтки і розтерти їх з цукром.

    жовтки розтерти з цукром
    жовтки розтерти з цукром
  3. Білки збити у міцну піну.

    білки збити
    білки збити
  4. Змішати жовтки з сухарями та апельсиновим пюре.

    змішати жовтки з сухарями та апельсиновим пюре
    змішати жовтки з сухарями та апельсиновим пюре
  5. Обережно ввести білки.

    обережно ввести білки
    обережно ввести білки
  6. Викласти у вистелену папером роз'ємну форму і випікати хвилин 20-30 при t-180С.

    викласти тісто у форму та випікати
    викласти тісто у форму та випікати
  7. З апельсинів зняти цедру. Один очистити від плівок, з другого вичавити сік.

    обробити апельсини
    обробити апельсини
  8. Желатин замочити на 5-10 хвилин у теплій воді, а потім розчинити у вершках.

    розчинити желатин
    розчинити желатин
  9. Збити сир з цукром, ваніллю, цедрою та апельсиновим соком. Додати вершки з желатином (не гарячі!).

    приготувати вершковий крем
    приготувати вершковий крем
  10. На охолоджений корж вилити суміш, зверху викласти шматочки апельсина.

    викласти крем та апельсини на корж
    викласти крем та апельсини на корж
  11. Желе розвести з трохи меншою кількістю води, ніж вказано на пачці. Вилити зверху пирога та зробити мармуровий візерунок.

    зверху розподілити желе
    зверху розподілити желе
  12. Поставити пиріг у холодильник на ніч.

    шматок пирога
    шматок пирога
    пиріг готовий
    пиріг готовий

Оценка 5 / 5 на основе 11196
Домашняя
апельсин, сливки, сливочный сыр
PT120M
PT120M
0

Комментарии