Рецепт Пряний помаранчевий суп з окістом с фото

Пряний помаранчевий суп з окістом

Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое варить всем остальным на каждый день

Це суп з насиченим пряним смаком і чудовим ароматом. Окіст чудово поєднується з солодкуватими овочами типу гарбуза і батата. Прянощі ви можете не додавати, але, на моє відчуття, вони тут дуже доречні.

Теги

тыква, батат, грудинка

Ингредиенты

  • 400 г гарбуза
  • 400 г бататів
  • 2-3 морквини
  • 2 цибулини
  • 200 г копченого окіста
  • 1 гострий перчик
  • 3-4 зубчики часнику
  • петрушка (у мене була суха, але краще взяти свіжу)
  • 1 ч. л. порошку каррі
  • сіль, перець за смаком
  • рослинна олія для смаження

Приготовление

  1. Ставимо на вогонь каструлю (~ 3 л) з 1,5 літрами води або бульйону.

  2. Поки вода закипає, тушкуємо овочі. Поки готується одне, чистимо-ріжемо наступне. Дуже зручно. Отже.

  3. Чистимо і дрібно ріжемо цибулю та кладемо її обсмажуватися на сковороду під кришку. Не забуваємо налити олію!

    Обсмажити цибулю
    Обсмажити цибулю
  4. Потім чистимо і тремо на тертці моркву. Додаємо до цибулі.

    Додати до цибулі терту моркву
    Додати до цибулі терту моркву
  5. Потім йдуть батати: їх теж чистимо і тремо на тертці.

    Додати терті батати
    Додати терті батати
  6. Останньою тремо гарбуз і додаємо її до решти овочів.

    Додати тертий гарбуз
    Додати тертий гарбуз
  7. Потушкуємо хвилин 7, а потім покладемо дрібно нарізані гострий перець і часник. А з ними і окіст, нарізаний кубиками. І обсмажимо ще хвилин 5.

    Додати окіст
    Додати окіст
  8. Закладаємо все це безлад у каструлю, з водою яка до того моменту вже давно мала б закипіти, додаємо каррі, петрушку, солимо, перчимо. І варимо ще хвилин 7.

    Покласти овочі в каструлю і варити 7 хвилин
    Покласти овочі в каструлю і варити 7 хвилин
  9. Дамо трохи настоятися, і все, можна подавати.

    Готово!
    Готово!
Оценка 5 / 5 на основе 415
Домашняя
тыква, батат, грудинка
PT45M
PT45M
0

Комментарии