
Пряний помаранчевий суп з окістом
Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое варить всем остальным на каждый день
Це суп з насиченим пряним смаком і чудовим ароматом. Окіст чудово поєднується з солодкуватими овочами типу гарбуза і батата. Прянощі ви можете не додавати, але, на моє відчуття, вони тут дуже доречні.
Теги
Ингредиенты
- 400 г гарбуза
- 400 г бататів
- 2-3 морквини
- 2 цибулини
- 200 г копченого окіста
- 1 гострий перчик
- 3-4 зубчики часнику
- петрушка (у мене була суха, але краще взяти свіжу)
- 1 ч. л. порошку каррі
- сіль, перець за смаком
- рослинна олія для смаження
Приготовление
Ставимо на вогонь каструлю (~ 3 л) з 1,5 літрами води або бульйону.
Поки вода закипає, тушкуємо овочі. Поки готується одне, чистимо-ріжемо наступне. Дуже зручно. Отже.
Чистимо і дрібно ріжемо цибулю та кладемо її обсмажуватися на сковороду під кришку. Не забуваємо налити олію!
Обсмажити цибулю Потім чистимо і тремо на тертці моркву. Додаємо до цибулі.
Додати до цибулі терту моркву Потім йдуть батати: їх теж чистимо і тремо на тертці.
Додати терті батати Останньою тремо гарбуз і додаємо її до решти овочів.
Додати тертий гарбуз Потушкуємо хвилин 7, а потім покладемо дрібно нарізані гострий перець і часник. А з ними і окіст, нарізаний кубиками. І обсмажимо ще хвилин 5.
Додати окіст Закладаємо все це безлад у каструлю, з водою яка до того моменту вже давно мала б закипіти, додаємо каррі, петрушку, солимо, перчимо. І варимо ще хвилин 7.
Покласти овочі в каструлю і варити 7 хвилин Дамо трохи настоятися, і все, можна подавати.
Готово!
Комментарии