
Канадські панкейки
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить просто дешевое блюдо жарить Американская кухня детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на природу на встречу с друзьями на каждый день
Хочу поділитися рецептом місцевих... навіть не знаю як назвати... все-таки млинці. Тут їх називають PanCake. Підкупило те, що готується швидко, смажиться на абсолютно сухій сковороді.
Теги
Ингредиенты
"сухі":
- 1 склянка борошна
- 1 ст. л. цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- 1/2 ч. л. соди
- 1/4 л. солі
"рідкі":
- 1 склянка молока (теплого)
- 1 яйце
- 20 г вершкового масла (розм'якшеного)
Вихід: приблизно 20 млинців.
Приготовление
-
Перш за все змішуємо окремо мокрі та сухі інгредієнти.
Після додаємо "мокрі" інгредієнти в "сухі". Добре перемішуємо. Тісто виходить за консистенцією як сметана.
Даємо постояти хвилин 10.
Розігріваємо сковороду, краще млинну з низькими бортиками. Робимо маленький вогонь.
Столовою ложкою викладаємо тісто на сковороду.
викласти млинці на сковороду -
Між млинцями залишаємо 2-3 см відстані. Млинці добре збільшуються в розмірі.
Смажимо одну сторону буквально одну-півтори хвилини, побачите невеликі дірочки зверху тіста. Можна припідняти подивитися на колір млинця.
Потім лопаткою перевертаємо на другу сторону, достатньо півхвилини для другої сторони.
перевернути -
Місцеві жителі заливають ці млинці кленовим сиропом. Але оскільки ми не любителі сиропу, подаю млинці зі сметанкою.
млинці готові
Комментарии
Парень похвалил.

У меня тоже пошли на ура. Спасибо
а я вот хочу попробівать, смотрю так симпатичніе
Получились красивыми и вкусными, но очень плоскими. Почему-то у меня они не увеличились в размерах
Приготовила я их дочке на ярмарку в школу она говорит что сразу продала
Сейчас готовлю блинчики.на такое количество сухой смеси ушло половину мокрой , чтобы густота соответствовала приблизительной густоте сметаны)