
Дуже швидкий пиріг з рисом, яйцями та сиром
Рецепт на 12 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо выпекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на праздник на встречу с друзьями на каждый день
Бувають такі моменти, коли хочеться чогось смачного і швидкого. Саме для таких випадків є рецепт дуже швидкого пирога з рисом, яйцями та сиром. Цей пиріг - знахідка для тих, хто хоче чимось смачним і ситним перекусити без зайвих клопотів. Просто змішайте разом варений рис, яйця та натертий сир, випікайте і готово! Пиріг виходить ніжним і ситним, ідеальним вибором для швидкої та смачної закуски чи перекусу.
Теги
Ингредиенты
- упаковка готового листкового тіста (500 г)
- 2 склянки відвареного рису
- 5 варених яєць
- 300 г твердого сиру
- великий пучок кропу
- великий пучок зеленої цибулі
- сіль, перець
- 1 сире яйце для змащування
Приготовление
-
Яйця нарізати кубиками, сир натерти, зелень подрібнити.
Змішати все це з рисом. Посолити, поперчити за смаком.
приготувати начинку -
Тісто розділити на 2 нерівні частини. Тонко розкатати більшу частину, викласти на неї начинку і утрамбувати.
викласти начинку на тісто -
Накрити тонко розкатаним другим шматком тіста, змастити збитим яйцем і наколоти виделкою.
Перед тим, як накрити другим шматком, змастіть яйцем краї пирога (загнуті бортики), щоб "кришка" добре трималася і не відділялася під час випічки.
накрити рештою тіста -
Пиріг пекти при t-180С до рум'яної скоринки (хвилин 30-40).
пекти до готовності -
Охолодити і розрізати на шматочки.
Для цього пирога краще брати жирний сир, інакше пиріг може бути сухуватий. Також можна додати в начинку пару ложок жирної сметани.
нарізати на шматочки Смачного!
Комментарии
ням-ням!