
Кукурудзяний хлібець з гарбузом
Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на природу на каждый день
Коли я попросила чоловіка купити мені гарбуза для супу "Помаранчеве море", він вирішив не мілитися і притягнув мені гарбузину вагою 8 кг!
Згадуючи все, що я з ним робила, мені спадає на думку фраза: "Ой ми котів душили, душили...". І супи різні, і пироги, і локшину. Проте, не додушили - шматочок залишився.
Тоді я порилася у коморах і знайшла непоганий рецептик хлібця. Для нього вам знадобиться полента. Поєднання її з гарбузом дає чудовий результат: хлібець виходить ніжний, солодкуватий і схожий на пиріг.
Теги
Ингредиенты
- 500 г м'якоті гарбуза
- 200 г пшеничного борошна
- 350 г поленти
- 200 г зеленої цибулі
- 4 яйця
400 мл молока - 2 ст. л. цукру
- 2 ст. л. розпушувача
- 8 ст. л. рослинної олії
- щіпка солі
Приготовление
-
Гарбуз почистити і натерти на середній тертці.
гарбуз натерти -
Змішати у мисці просіяне пшеничне борошно, поленту, гарбуз, нарізану цибулю, цукор, сіль та розпушувач.
змішати гарбуз з борошном, полентою та цибулею -
Обережно влити молоко. Додати яйця та олію. Добре перемішати.
Тісто виходить не дуже густе.
додати молоко, олію та яйця -
Викласти тісто у змащену олією форму.
вилити тісто у форму -
Випікати у попередньо розігрітій до 200С духовці 30 хвилин. Коли хліб підрум'яниться, можна накрити його фольгою, зменшити температуру і випікати ще 30 хвилин. Готовність перевіряти зубочисткою - вона має виходити легко, сухою і не в'язнути.
випікати близько години -
Хліб трохи охолодити, нарізати на шматки і подавати теплим. Хоча холодний він теж гарний.
Мені сподобалося намазувати його маслом і сирковим сиром. Спробуйте!
хлібець готовий Смачного!
Комментарии