Рецепт Голландський яблучний млинець с фото

Голландський яблучний млинець

Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить не сложно дешевое блюдо выпекать запекать Европейская кухня детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на детский праздник на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день

Хочу познайомити вас зі смачнючим десертом. Зустрічайте: Dutch baby pancake! Прошу любити і шанувати!

Dutch baby pancake - це, по суті, велика оладка, яка запікається в духовці. Коріння його сягає Apfelpfannkuchen, німецьких яблучних оладок.

Dutch baby - це чудова можливість поснідати ніжними млинцями і не витрачати час на їх смаження. Та й не тільки поснідати. Цей ніжнючий десерт буде доречний у будь-який час доби.

Dutch baby pancake сам по собі майже не солодкий, і тому його прийнято подавати з сиропами, солодкими кремами, карамелізованими фруктами або просто посипати цукровою пудрою.

Особисто я дуже люблю різновид під назвою Dutch аpple pancake - це коли тістом заливають яблука. Його тут і покажу. Сподіваюся, вам сподобається!

Теги

яблоки, яйца, кефир

Ингредиенты

Для форми діаметром 26 см потрібно:

  • 2-3 великих яблука або 4-5 невеликих
  • 3 яйця
  • 4-5 ст. л. борошна
  • 1 ст. л. цукру
  • 75 г вершкового масла
  • 3/4 склянки молока або кефіру (я дуже люблю на кефірі, але класичний Dutch baby робиться на молоці)
  • ваніль
  • кориця (1/2 ч. л.)
  • сіль (щіпка)
  • 3 ст. л. коричневого цукру (можна замінити звичайним)
  • 3 ст. л. цукрової пудри для посипання

Приготовление

  1. Розігріти духовку до 200С.

    Вершкове масло розтопити прямо у формі, поставивши її в духовку.

    масло нарізати шматочками і поставити в гарячу духовку
    масло нарізати шматочками і поставити в гарячу духовку
  2. Як тільки масло розтане, вийняти форму з духовки, відчерпнути 5-6 ст. л. масла в ємність, в якій ви збираєтеся робити тісто.

    розтоплене масло
    розтоплене масло
  3. Рештою масла змастити бортики форми і викласти туди почиститі та нарізані часточками яблука, присипати їх коричневим цукром і поставити потьомитися в духовку хвилин на 10, поки готується тісто.

    яблука присипати цукром і запекти
    яблука присипати цукром і запекти
  4. Для тіста змішати масло, яйця, кефір, цукор, борошно, ваніль, корицю та сіль.

    приготувати тісто
    приготувати тісто
  5. Залити яблука тістом і пекти 30 хв при 200С (або можна навіть 20 хв при 220С).

    залити яблука тістом
    залити яблука тістом
  6. Готовий десерт посипати цукровою пудрою.

    Dutch аpple pancake готовий
    Dutch аpple pancake готовий
  7. Тепер, як заведено, про нюанси. Без них ваш Dutch baby може вийти трохи неправильним. Смачним вийде в будь-якому разі, тут навіть не сумнівайтеся, а от не піднятися може цілком. Отже.

    1) Недаремно я вказала на початку розмір форми: якщо форма буде занадто велика, десерт вийде плоским; а якщо занадто маленька - спучиться посередині. А Dutch baby має нагадувати корону, тобто піднятися повинні його краї. Потім, звичайно, він трохи спаде, як будь-який омлет.

    2) Температура духовки і форми має бути дуже високою. Коли ви виливаєте тісто у форму, та має бути просто з духовки, практично розжареною.

    3) Масла має бути багато! Коли заливаєте тісто у форму, масло просто плаває по краях. Це обов'язково.

    4) Ніякого розпушувача!

    Сподіваюся, дотримання цих нескладних правил дозволить вам отримати відмінний результат з першого ж разу. Успіхів!

    І смачного!

Оценка 5 / 5 на основе 11105
Домашняя
яблоки, яйца, кефир
PT45M
PT45M
0

Комментарии