Рецепт Творожні оладки з гарбузом с фото

Творожні оладки з гарбузом

Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое жарить детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на природу на каждый день

На смак ці оладки - щось середнє між сирниками та звичайними овочевими оладками. Гарбузовий присмак практично відсутній. Ніжнісінькі за текстурою, тануть у роті! Чудово поєднуються з журавлиним варенням!

Дуже смачні!

Теги

тыква, творог, яйцо

Ингредиенты

  • 250 г сиру
  • 300 г м'якоті гарбуза
  • 2 яйця
  • 4-5 ст. л. борошна (кількість залежить від вологості сиру)
  • 3 ст. л. цукру
  • ваніль
  • сіль

Приготовление

  1. Гарбуз нарізати шматочками, відварити 10 хвилин до м'якості та розтовкти в пюре.

    відварити та розім'яти гарбуз
    відварити та розім'яти гарбуз
  2. Яйця збити з цукром, сіллю та ваніллю. Додати сир.

    змішати яйця, цукор та сир
    змішати яйця, цукор та сир
  3. Всипати борошно та розпушувач. Додати гарбузове пюре.

    Тісто має вийти густим, як на оладки.

    додати борошно та гарбуз
    додати борошно та гарбуз
  4. Смажити на рослинній олії до золотистого кольору.

    смажити на рослинній олії
    смажити на рослинній олії
  5. Приємного апетиту!

    оладки готові
    оладки готові
Оценка 5 / 5 на основе 20100
Домашняя
тыква, творог, яйцо
PT60M
PT60M
0

Комментарии

Света
Света

вкуснятина.

Надежда
Надежда

вкуснота

Татьяна
Татьяна

Очень вкусно!