
Творожні оладки з гарбузом
Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое жарить детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на природу на каждый день
На смак ці оладки - щось середнє між сирниками та звичайними овочевими оладками. Гарбузовий присмак практично відсутній. Ніжнісінькі за текстурою, тануть у роті! Чудово поєднуються з журавлиним варенням!
Дуже смачні!
Теги
Подпишись на Telegram чтобы получать простые рецепты
Ингредиенты
- 250 г сиру
- 300 г м'якоті гарбуза
- 2 яйця
- 4-5 ст. л. борошна (кількість залежить від вологості сиру)
- 3 ст. л. цукру
- ваніль
- сіль
Приготовление
Гарбуз нарізати шматочками, відварити 10 хвилин до м'якості та розтовкти в пюре.
відварити та розім'яти гарбуз Яйця збити з цукром, сіллю та ваніллю. Додати сир.
змішати яйця, цукор та сир Всипати борошно та розпушувач. Додати гарбузове пюре.
Тісто має вийти густим, як на оладки.
додати борошно та гарбуз Смажити на рослинній олії до золотистого кольору.
смажити на рослинній олії Приємного апетиту!
оладки готові
Оценка 5 / 5 на основе 20100
Домашняя
тыква, творог, яйцо
PT60M
PT60M
0
Комментарии
вкуснятина.
вкуснота
Очень вкусно!