
Простий рецепт варення з персиків без кісточок на зиму
Рецепт на 1 порций более 120 минут готовить очень просто блюдо недорогое варить плита детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам на каждый день
Літо в розпалі, і прийшов час заготовок смачного й ароматного варення на довгу зиму! Сьогодні я приготую просте і дуже соковите варення з персиків без кісточок, яке стане чудовим доповненням до чаю та випічки. Цей рецепт не потребує багато зусиль, але дозволить насолодитися літніми ароматами персиків навіть у найхолодніші зимові дні. Спілі та соковиті персики, просочені цукровим сиропом з лимонною кислотою, перетворяться на справжній смаколик, який обов'язково варто спробувати. Я впевнена, що після того, як ви приготуєте це варення з персиків один раз, захочете повторити рецепт щоліта. Вперед, за смаком літа!
Теги
Ингредиенты
- 1 кг персиків
- 500 г цукру (за смаком)
- 1 лимон
Приготовление
Персики вимийте, розріжте навпіл та видаліть кісточки. М'якоть наріжте шматочками.
М'якоть персиків для варення Лимон ретельно вимийте та натріть цедру. Потім вичавіть сік з лимона.
У великій мисці змішайте нарізані персики, цукор, цедру та лимонний сік. Перемішайте та залиште на 2-3 години, щоб цукор розчинився і вийшов сік з персиків.
Окремо злити сироп з настояних персиків в окремий казанок і поставити його на середній вогонь. Доведіть сироп до кипіння і варіть його близько 20 хвилин, щоб він став трохи густішим.
Злитий сироп з персикового варення Після цього поверніть персики в казанок з готовим сиропом і продовжуйте варити їх разом ще 10-15 хвилин після закипання. Періодично помішуйте, щоб запобігти пригоранню.
Гаряче варення розкладіть у заздалегідь стерилізовані банки і відразу закатайте їх.
Варення з персиків без кісточок на зиму Зберігати варення з персиків у прохолодному, темному місці.
Комментарии