
Копчена сіль
Рецепт на 1 порций 30-45 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита всем остальным на каждый день
З приємним здивуванням завжди радує, коли звичайним продуктам вдається надати нові вишукані відтінки. І сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який перетворить звичайну сіль на справжнє кулінарне відкриття - "Копчена сіль". Володіючи неповторним ароматом та ніжною пікантністю, ця сіль зробить кожну вашу страву по-справжньому особливою. Уявіть: дрібно подрібнений арахіс та копчений чай зливаються з натуральною сіллю, створюючи гармонійне поєднання, яке запам’ятається вам надовго. Приготування "Копченої солі" не тільки дивовижно просте, але й наділяє вас творчою свободою - ви самі вибираєте, які страви підкреслити цими унікальними спеціями. Просто дотримуйтесь нашого рецепту, і скоро ви зможете насолоджуватися новими кулінарними враженнями та дивувати своїх близьких і гостей справжнім гастрономічним шедевром. Ну що ж, почнімо, щоб розкрити всі секрети цієї ароматної копченої солі!
Теги
копченая соль, приправа, копчение, специи, ароматная соль
Ингредиенты
- Сіль - 500 грам
- Підсмажений арахіс - 100 грам
- Чай копчений (лапсан сушонг) - 3 столові ложки
Приготовление
Підготуйте арахіс та чай: арахіс обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору. Потім подрібніть арахіс та чай у блендері до стану пасти. Копчений чай надасть солі унікального аромату та смаку.
Копчений чай у блендері Нагрійте сіль на нержавіючій сковороді на середньому вогні, щоб сіль стала більш сухою і добре прогрілася.
Арахіс у блендері Додайте подрібнений арахіс з чаєм у прогріту сіль на сковороді та перемішайте всі інгредієнти до рівномірного розподілу.
Сіль на сковорідці та суміш арахісу і чаю Охолодіть отриману копчену сіль до кімнатної температури.
Перелийте копчену сіль у чисті скляні банки з кришками і щільно закрийте.
Зберігайте копчену сіль у прохолодному та сухому місці.
Копчена сіль
Комментарии