
Горішки зі згущеним молоком в горішниці
Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить не сложно очень дешевое блюдо жарить плита детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на детский праздник на природу на праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Любі гурмани та шанувальники смачних частувань, сьогодні я хочу поділитися з вами чудовим рецептом, який напевно пробудить у вас приємні дитячі спогади і створить затишну атмосферу домашнього тепла. Уявіть собі аромат свіжоспечених пахучих горішків, вловіть принадні нотки вершкового масла і ніжний, вершковий смак на язику. А щоб надати цим чудовим ласощам ще більше спокусливості, будемо підфарбовувати їх солодкою ноткою вареного згущеного молока. Цей рецепт горішків зі згущеним молоком - це справжній кулінарний талісман, здатний завоювати серця і порадувати всіх без винятку. Неважливо, приготуєте ви ці маленькі капризи для своїх близьких, частування на святковому столі чи просто щоб зробити собі радість - горішки зі згущеним молоком завжди будуть доречні та невідразні. Атмосфера смаку і аромату, яку ми створимо разом, огорне вас теплом і затишком, поверне у минуле і дозволить зануритися у дитинство, коли такі домашні делікатеси завжди зігрівали наші душі і піднімали настрій.
Теги
Ингредиенты
- 4 яйця
- 500 г вершкового масла
- 1 склянка цукру
- 4-5 склянок борошна
- 1 чайна ложка соди, загашена 1 чайною ложкою оцту (або 1/2 столової ложки розпушувача)
- Щіпка солі
- Олія для змащування форми перед першою партією
- 2 банки згущеного молока
Приготовление
Розтопити 500 г вершкового масла, попередньо нарізавши його на шматочки середнього розміру.
У велику ємність всипати борошно, додати 1/3 чайної ложки солі та 1 склянку цукру. Перемішати сухі інгредієнти.
Додати 4 яйця, пів столової ложки розпушувача (або замінити на 1 чайну ложку соди, загасивши оцтом), і влити розтоплене вершкове масло.
Замісити тісто до однорідної консистенції. Накрити харчовою плівкою і залишити відпочивати на 15 хвилин.
Горішницю добре прогріти і змастити рослинною олією, але тільки перед першою партією.
Формувати кульки розміром в пів грецького горіха.
Кульки для горішків Випікати горішки приблизно по одній хвилині з кожного боку. Горішки готуються дуже швидко!
Випікаємо горішки в горішниці За бажанням, наповнювати горішки згущеним молоком, заварним кремом або сумішшю згущеного молока і збитого вершкового масла. Однак, традиційно горішки готують зі згущеним молоком.
Приємного апетиту! Ви можете експериментувати і додавати у горішки вишеньки або горіхи, щоб надати їм особливого смаку.
Горішки зі згущеним молоком у горішниці
Комментарии