Рецепт Роли з крабовими паличками та авокадо (опційно) с фото

Роли з крабовими паличками та авокадо (опційно)

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить не сложно блюдо недорогое варить плита Японская кухня детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Роли з крабовими паличками - це апетитна і легка страва, яку можна приготувати просто і швидко. Вони чудово підходять як для вечері, так і для святкового столу чи суші-вечірки. Цей рецепт поєднує у собі свіжі огірки, ніжні крабові палички і м'який вершковий сир, загорнуті у пресований лист норі та ароматний рис. Соус теріякі та гострий соус васабі додають пікантності і довершують смак цієї вишуканої страви. Подаруйте собі та своїм близьким справжній смак Японії, приготувавши роли з крабовими паличками в домашніх умовах за допомогою нашого детального рецепту. Приємного апетиту!

Теги

рис, крабовые палочки, сливочный сыр, огурец

Ингредиенты

  • Лист норі - 4 шт.
  • Огірок - 100 г
  • Крабові палички - 50 г
  • Вершковий сир - 80 г
  • Авокадо - 1 шт. (опційно)

Для рису:

  • Рис для суші - 250 г
  • Рисовий оцет - 2 ст. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Вода - 450 г
  • Сіль - 1 ч. л.

Додатково:

  • Соус теріякі - 50 г
  • Васабі - 10 г

Приготовление

  1. Зваріть рис: Рис покладіть у киплячу воду і варіть 10 хвилин. Потім вимкніть вогонь і залиште рис без вогню, поки він дійде до готовності. Рис має ввібрати решту води.

  2. Накрийте ємність, в якій варився рис, кришкою і накрийте рушником.

  3. Трохи охолодіть готовий рис, щоб він перестав бути гарячим.

  4. Приготуйте оцтову суміш: Змішайте рисовий оцет, цукор і сіль. Перемішайте і підігрійте суміш на вогні до теплого стану, поки всі компоненти не розчиняться.

  5. Полийте рис оцтовою сумішшю: Полийте рис оцтовою сумішшю і ретельно перемішайте його.

  6. Поріжте огірки та крабові палички: Наріжте свіжі огірки та крабові палички довгими смужками.

  7. Якщо огірки мають тонку шкірку, її можна не знімати.

  8. Викладіть рис на листи норі: Рівномірно розподіліть охолоджений рис тонким шаром на листах норі, залишивши один край вільним на 1-2 см.

  9. Покладіть листи норі на килимок макісу шорсткою стороною догори. Викладіть рис рівномірним шаром і розрівняйте його руками.

  10. Покладіть начинку на рис: Рівномірно викладіть смужки огірків, авокадо (опційно) та крабових паличок на рис.

  11. Додайте вершковий сир: Зверху рівномірно розподіліть шматочки м'якого вершкового сиру.

    Згортаємо роли
    Згортаємо роли
  12. Згорніть роли: Акуратно згорніть довгі роли, починаючи з кінця з начинкою. Вільний край норі допоможе скріпити рол.

  13. За бажанням, змочіть вільний край норі трохи водою, щоб краще скріпити рол.

  14. Наріжте роли: Наріжте роли на кружальця товщиною 2,5-3 см. Для зручності нарізки ролів, змочіть ніж у воді.

  15. Подавайте роли: Роли з крабовими паличками подавайте до столу разом з соусом теріякі та гострим соусом васабі.

    Роли з крабовими паличками та авокадо (опційно) готові
    Роли з крабовими паличками та авокадо (опційно) готові
Оценка 5 / 5 на основе 18694
Домашняя
рис, крабовые палочки, сливочный сыр, огурец
PT30M
PT30M
0

Комментарии