Рецепт Суші роли в домашніх умовах с фото

Суші роли в домашніх умовах

Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо варить плита Японская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным худеющим на каждый день

Рецепт суші ролів - це чудова можливість насолодитися смаком автентичних японських делікатесів просто у себе вдома. Поєднання свіжого рису, ніжного рибного філе, хрусткого огірка та ароматного оцтового соусу робить кожен шматочок суші справжнім кулінарним шедевром. Приготування суші ролів вимагає деяких навичок та уваги до деталей, але з нашим повноцінним рецептом ви зможете успішно створити смачні і красиві роли просто на своїй кухні. Впевненість у тому, що ви використовуєте лише свіжі та якісні інгредієнти, додає особливий смак і задоволення від приготування цієї японської класики. Готові зануритися в захоплюючий процес створення своїх власних суші ролів? Дотримуйтесь нашого докладного рецепту і насолоджуйтеся смаком, який не залишить вас байдужими!

Теги

рис, нори, огурцы, семга

Ингредиенты

  • 3 склянки рису
  • 4 склянки води
  • 3 столові ложки цукру
  • 1 чайна ложка солі
  • 2 столові ложки оцту
  • 200 г слабосоленого лосося
  • 2 огірки
  • 8-10 листів норі
  • 200 г розплавленого сиру

Приготовление

  1. Підготовка рису: Кілька разів ретельно промийте 3 склянки круглого рису під проточною водою.

  2. У каструлі змішайте промитий рис і 4 склянки води. Доведіть до кипіння, зменште вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і варіть рис 15 хвилин.

  3. Вимкніть вогонь і залиште рис у закритій каструлі ще на 10 хвилин.

  4. У мисці змішайте цукор, сіль і додайте півсклянки окропу та розмішайте, поки цукор і сіль повністю не розчиняться.

  5. Залиште суміш охолоджуватися 10 хвилин.

  6. Додайте столові ложки оцту в охолоджену суміш і добре перемішайте.

  7. Розлити полити оцет по поверхні рису і добре перемішайте. Залиште рис до повного охолодження.

  8. Підготовка начинки: Наріжте слабосоленого лосося і огірки тонкими смужками.

  9. Розріжте розплавлений сир на тонкі пластини.

  10. Збірка ролів: Розкладіть лист норі на бамбуковому килимку.

  11. Нанесіть шар рису на довгу половину листа норі, товщиною приблизно 0,5 см.

  12. Рівномірно розподіліть начинку (огірки, лосося і трохи розплавленого сиру) вздовж довгого боку. Розплавлений сир можна замінити майонезом, сиром фета або бринзою.

    Формуємо рол
    Формуємо рол
  13. За допомогою килимка згорніть норі, рис і начинку в щільний рулет. Не засмучуйтесь, якщо з першого разу не вийде. Спочатку мені цей процес здавався складним.

  14. Повторюйте ці кроки, поки не закінчаться інгредієнти.

  15. Нарізка ролів: Після завершення збирання ролів, залиште їх на 15-30 хвилин, щоб вони «склеїлися» і легше різалися.

  16. Гострим ножем наріжте рулети на порційні шматочки завтовшки близько 2-3 сантиметри.

    Суші рол
    Суші рол
  17. Подача: Подавайте суші роли з соєвим соусом, маринованим імбиром, васабі та лимонними часточками.

    Суші роли в домашніх умовах
    Суші роли в домашніх умовах
Оценка 5 / 5 на основе 18681
Домашняя
рис, нори, огурцы, семга
PT30M
PT30M
0

Комментарии