
Куряче філе в гострому кокосовому соусі
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое тушить Азиатская кухня подросткам беременным всем остальным на каждый день
У цьому рецепті використовується кокосове молоко. Чудова річ! Низькокалорійне, ніжне! Соуси на його основі - просто диво! З ними навіть набридле блюдо набуде нових відтінків смаку. Дуже хороша альтернатива звичайним вершкам. Але якщо у вас немає кокосового молока або вершків, ви цілком можете замінити їх звичайними нежирними вершками. Але смак, звичайно ж, буде іншим.
Теги
Ингредиенты
- 500 г курячого філе
- 1 банка кокосового молока
- 50 г свіжого базиліку
- 10 г свіжої петрушки
- 1 гострий чилійський перець
- 1 ч. л. цукру
- 2 невеликі цибулини
Приготовление
-
М'ясо порізати невеличкими шматочками і швидко обсмажити до готовності в невеликій кількості рослинної олії.
Викласти на тарілку.
Філе обсмажити -
У ту саму сковорідку покласти дрібно нарізану цибулю та перець. Тушкувати, помішуючи, до м'якості цибулі.
Цибулю обсмажити -
Повернути м'ясо в сковорідку з цибулею і прогріти, перемішуючи. Додати нарізаний базилік і петрушку, цукор і перемішувати протягом хвилини. Влити кокосове молоко і мішати, поки повністю не прогріється.
Влити кокосове молоко, додати спеції -
Якщо ви помітили, в цьому рецепті немає жодної згадки про сіль. Ви можете додати її за своїм смаком.
Подавати з рисом.
Готово
Комментарии