Рецепт Куряче філе в гострому кокосовому соусі с фото

Куряче філе в гострому кокосовому соусі

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое тушить Азиатская кухня подросткам беременным всем остальным на каждый день

У цьому рецепті використовується кокосове молоко. Чудова річ! Низькокалорійне, ніжне! Соуси на його основі - просто диво! З ними навіть набридле блюдо набуде нових відтінків смаку. Дуже хороша альтернатива звичайним вершкам. Але якщо у вас немає кокосового молока або вершків, ви цілком можете замінити їх звичайними нежирними вершками. Але смак, звичайно ж, буде іншим.

Теги

курица, кокосовое молоко, лук

Ингредиенты

  • 500 г курячого філе
  • 1 банка кокосового молока
  • 50 г свіжого базиліку
  • 10 г свіжої петрушки
  • 1 гострий чилійський перець
  • 1 ч. л. цукру
  • 2 невеликі цибулини

Приготовление

  1. М'ясо порізати невеличкими шматочками і швидко обсмажити до готовності в невеликій кількості рослинної олії.

    Викласти на тарілку.

    Філе обсмажити
    Філе обсмажити
  2. У ту саму сковорідку покласти дрібно нарізану цибулю та перець. Тушкувати, помішуючи, до м'якості цибулі.

    Цибулю обсмажити
    Цибулю обсмажити
  3. Повернути м'ясо в сковорідку з цибулею і прогріти, перемішуючи. Додати нарізаний базилік і петрушку, цукор і перемішувати протягом хвилини. Влити кокосове молоко і мішати, поки повністю не прогріється.

    Влити кокосове молоко, додати спеції
    Влити кокосове молоко, додати спеції
  4. Якщо ви помітили, в цьому рецепті немає жодної згадки про сіль. Ви можете додати її за своїм смаком.

    Подавати з рисом.

    Готово
    Готово
Оценка 5 / 5 на основе 868
Домашняя
курица, кокосовое молоко, лук
PT30M
PT30M
0

Комментарии