Рецепт Десерт з полуниці з желатином без випічки с фото

Десерт з полуниці з желатином без випічки

Рецепт на 6 порций более 120 минут готовить не сложно очень дешевое блюдо охлаждать холодильник детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на детский праздник на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день

Пропоную вам чудовий рецепт освіжаючого та ароматного десерту з полуниці з желатином, який можна приготувати без використання духовки. Цей ніжний та легкий десерт стане ідеальним завершенням будь-якого обіду чи вечері, особливо в теплі літні дні. Соковита свіжа полуниця, вершково-яєчна основа та легкий ягідний акцент створюють ідеальний баланс смаків, задовольняючи навіть найвибагливіших гурманів. Готуйте цей рецепт із задоволенням та порадуйте своїх близьких цим ніжним та освіжаючим десертом, який точно сподобається всім!

Теги

желатин, клубника, лимон, сахар

Ингредиенты

  • 1 чайна ложка желатину
  • 30 мл води
  • 400 г свіжої полуниці
  • Сік половини лимона
  • 100 г цукру
  • 3 жовтки
  • 300 мл вершків (не менше 30% жирності)
  • Кокосова стружка для прикраси

Приготовление

  1. Подрібніть свіжу полуницю блендером до отримання однорідної маси. Переконайтеся, що всі великі шматочки та насіння повністю подрібнені.

  2. У невеликій мисці розведіть желатин у 30 мл холодної води. Дайте йому набухнути протягом 5-10 хвилин.

  3. У невеликій каструлі змішайте жовтки та цукор. Збийте їх вінчиком до отримання гладкої та однорідної суміші.

  4. Додайте сік половини лимона в суміш жовтків та цукру. Ретельно перемішайте.

  5. Поставте каструлю на середній вогонь і, продовжуючи помішувати, нагрівайте суміш доти, доки вона не загусне. Не доводьте до кипіння.

  6. Зніміть каструлю з вогню і додайте набряклий желатин в суміш жовтків. Перемішайте, щоб желатин повністю розчинився.

  7. Залиште суміш на кілька хвилин, щоб вона трохи охолола.

  8. В окремій мисці збийте вершки до пікової консистенції. Обережно додайте жовткову суміш до збитих вершків. Перемішайте м'якими рухами до повного з'єднання.

  9. Додайте подрібнену полуницю в вершково-яєчну суміш. Ретельно перемішайте до отримання однорідного кольору.

  10. Перелийте отриману масу у форму для десерту або в порційні стаканчики.

  11. Поставте десерт в холодильник на 3-4 години або доки він повністю застигне.

  12. Перед подачею прикрасьте десерт свіжою полуницею, м'ятою чи іншими декоративними елементами на вибір, або кокосовою стружкою.

Десерт з полуниці з желатином без випічки
Десерт з полуниці з желатином без випічки
Оценка 5 / 5 на основе 13671
Домашняя
желатин, клубника, лимон, сахар
PT240M
PT240M
0

Комментарии