Полуничний пиріг у мультиварці без молока
Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить не сложно выпекать мультиварка детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на детский праздник на праздник на романтический ужин на каждый день
Полуничний пиріг – це смачна та ароматна солодощі, яка здатна порадувати наші смакові рецептори та подарувати справжнє задоволення. А що може бути краще, ніж приготувати його самостійно, використовуючи мультиварку? Це простий та зручний спосіб створити домашню випічку, яка сподобається всім вашим рідним та гостям. Важливе зауваження: готуйте цей пиріг з повною відданістю та любов'ю, адже приготування домашньої випічки - це справжній ритуал, який передає тепло і турботу від самого серця. Тож увімкніть свою улюблену музику, вдягніть фартух, і давайте приступимо до приготування чарівного полуничного пирога в мультиварці!
Теги
Ингредиенты
- 2 яйця
- 150 г цукру
- 100 г вершкового масла
- 1 чайна ложка розпушувача (соди)
- 1 чайна ложка ваніліну
- 200 г борошна
- 300 г свіжої полуниці (можна використати заморожену, попередньо розморозивши)
Приготовление
Збийте яйця з цукром у великій мисці до отримання пишної та однорідної маси.
Розтопіть вершкове масло та трохи охолодіть його. Додайте його в миску з яйцями та цукром, ретельно перемішайте.
Додайте розпушувач та ванілін у масу. Перемішайте.
Поступово додавайте борошно у тісто, постійно перемішуючи, щоб уникнути грудочок. Продовжуйте додавати борошно, поки тісто не стане густим та однорідним.
Поріжте свіжу полуницю на невеликі шматочки або залиште заморожену полуницю на відтавання.
Приготуйте форму для випічки в мультиварці, змастіть її маслом або викладіть пергаментним папером.
Викладіть половину тіста у форму та рівномірно розподіліть його по дну.
Покладіть полуницю зверху тіста, рівномірно розподіляючи її по всій поверхні.
Накрийте полуницю рештою тіста, рівномірно розподіліть його по всій поверхні так, щоб полуниця була повністю покрита.
Закрийте мультиварку та встановіть режим «Випічка» на 180 градусів Цельсія на 40-45 хвилин.
Перевірте готовність пирога, вставивши в нього дерев'яну шпажку або ніж. Якщо вони виходять сухими, пиріг готовий.
Після готовності пирога, охолодіть його у формі, потім акуратно перенесіть на тарілку та насолоджуйтеся!












Комментарии