
Яєчні мафіни в духовці з цілим жовтком та беконом
Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать духовка детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам на каждый день
Сьогодні я хочу поділитися з вами неймовірно смачним рецептом яєчних мафінів у духовці з цілим жовтком і беконом. Цей рецепт стане ідеальним вибором для сніданку чи бранчу, коли хочеться чогось ситного і смачного. Приготування цих мафінів не займе у вас багато часу, але результат вразить вас своєю чудовістю! Час приготування: всього лише 10 хвилин. Час готування: близько 25-30 хвилин, щоб отримати готовий продукт.
Теги
Ингредиенты
- 6 великих яєць
- 6 шматочків бекону
- 1/2 склянки тертого сиру (на ваш вибір)
- Сіль та перець за смаком
- Олія для змащування форми
Приготовление
А тепер почнемо готувати! Передчуваючи дивовижний смак, я розігріваю духовку до 180 градусів. Потім я беру маленькі форми для випічки та змащую їх олією, щоб мафіни не прилипали.
Тепер найцікавіше - робота з інгредієнтами. Я беру кожну форму і вкладаю в неї шматочок бекону, створюючи чудове «гніздечко» для яйця. Бекон додає цій страві приголомшливий аромат і ніжність. Потім я обережно розбиваю в кожне «гніздечко» по одному яйцю.
Щоб надати додатковий шарм і смак, я посипаю кожен мафін трохи тертим сиром. Сир створює золотисту скоринку і приємне злиття смаків. Не забудьте приправити кожен мафін щипкою солі та перцю, щоб підкреслити їх аромат і смак.
А тепер найтерплячіше очікування - я укладаю форми з мафінами у попередньо розігріту духовку і випікаю їх близько 25-30 хвилин. В цей час запах бекону і сиру наповнює всю кухню, а я з нетерпінням чекаю моменту, коли мафіни набудуть золотавого кольору, а яйця будуть ніжно-пропечені.
По мірі приготування мафінів я починаю рахувати хвилини. І ось, нарешті, мої яєчні мафіни готові! Їх апетитний вигляд не залишає байдужим, а коли я стискаю їх ніжні беконові «обійми» та нарізаю, щоб жовте золото, що витікає, розтікалося по тарілці, я розумію, що це - справжня кулінарна чарівність.
Цей рецепт підходить для 6 порцій. Яєчні мафіни - це ідеальний спосіб порадувати всю родину або влаштувати сніданок для друзів. Впевнена, що всі вони будуть у захваті від цього поєднання яєць, бекону та сиру.


Комментарии