Рецепт Копринус білий в клярі с фото

Копринус білий в клярі

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита всем остальным на природу на встречу с друзьями на каждый день

Ласкаво просимо до світу смачних та ароматних грибів! Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати дивовижний рецепт грибів "копринус білий в клярі". Ніжні і соковиті гриби, вкриті хрусткою клярею, стануть чудовим доповненням до вашого столу. Цей рецепт простий у приготуванні, а результат порадує вас та ваших близьких. Ароматні копринуси білі, сніжно-білого кольору, після смаження набудуть золотавої скоринки, що надасть їм неповторний смак і текстуру. Подавайте ці смаколики гарячими та насолоджуйтеся їх неповторним смаком. Готові зануритися у світ грибів та насолодитися цією дивовижною стравою? Тоді приступаємо до приготування грибів "копринус білий у клярі"!

Теги

гриб, навозник белый, мука

Ингредиенты

  • 500 г свіжих білих копринусів
  • 1 склянка борошна
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/2 чайної ложки перцю
  • 1 яйце
  • Вода (для розведення тіста)
  • Рослинна олія для смаження

Приготовление

  1. Почистіть свіжі білі копринуси від лісового сміття і, за потреби, акуратно обріжте їх ніжки. Зверніть увагу, що копринуси слід використовувати лише у свіжому стані, оскільки вони швидко досягають стадії, коли їх приготування стає недоцільним.

  2. Приготуйте кляр, змішавши в мисці борошно, сіль та перець. Збийте яйце в окремій мисці. Поступово додавайте воду в яйце, постійно збиваючи, щоб отрималася однорідна суміш. Продовжуйте додавати воду до отримання консистенції, схожої на густе тісто.

  3. Поріжте копринус на смужки.

  4. Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте достатню кількість рослинної олії для смаження.

  5. Обмакніть кожен копринус у кляр, забезпечуючи рівномірне покриття, потім акуратно викладіть гриби на розпечену сковороду.

  6. Смажте гриби в клярі на середньому вогні до золотавої скоринки з кожного боку. Зверніть увагу, що гриби можуть знадобитися перевернути, щоб обсмажитися рівномірно.

  7. Коли гриби готові, викладіть їх на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію.

  8. Подавайте гриби "копринус білий у клярі" гарячими як закуску чи гарнір. Смачного!

Оценка 5 / 5 на основе 10636
Домашняя
гриб, навозник белый, мука
PT30M
PT30M
0

Комментарии