Рецепт Місо-суп з креветками с фото

Місо-суп з креветками

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо варить плита детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на каждый день

Давайте приготуємо смачний і поживний місо-суп з креветками та рибою. Цей традиційний японський суп, приготований на основі місо-пасти, володіє глибоким і багатим смаком, а поєднання свіжих креветок і ніжної риби надає йому вишуканості. Місо-суп є не лише смачною, але і корисною стравою. Місо-паста, виготовлена з ферментованої сої, має високий вміст білка та вітамінів, а також корисних ферментів, що сприяють здоровій травній системі. У цьому рецепті ми також додаємо свіжі овочі, такі як зелена цибуля та імбир, які надають супу яскравості та аромату. Креветки і риба вносять свою неповторну текстуру і морський смак, роблячи суп ситним і задовільним. Готується місо-суп дуже швидко і легко, тому він ідеально підходить як для швидкого вечері, так і для затишного обіду. Приготуйте цей суп і насолодіться його теплотою та вишуканим смаком. А тепер давайте приступимо до приготування ароматного місо-супу з креветками та рибою!

Теги

мисо-паста, рыба, креветки

Ингредиенты

  • 4 чашки води
  • 3 столові ложки місо-пасти
  • 200 г креветок (очищених та обезголовлених)
  • 200 г риби (наприклад, лосось чи тріска), нарізаної невеликими шматочками
  • 1 блок твердого тофу, нарізаного кубиками
  • 2 зелені цибулини, нарізані
  • 1 столова ложка свіжого імбиру, подрібненого
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 1 столова ложка рисового оцту (за бажанням)
  • Приправи за смаком: сіль, перець, кунжут (для прикраси)

Приготовление

  1. Доведіть воду в каструлі до кипіння.

  2. Збийте місо-пасту з невеликою кількістю гарячої води, щоб рівномірно її розчинити, і додайте в каструлю. Перемішайте, щоб місо-паста рівномірно розчинилася.

  3. Варимо місо-суп
    Варимо місо-суп
  4. Додайте креветки і нарізану рибу в суп. Варіть на середньому вогні приблизно 3-5 хвилин, поки морепродукти не стануть прозорими і приготуються.

  5. Додайте нарізаний твердий тофу, зелену цибулю та подрібнений імбир в суп. Варіть ще 2-3 хвилини.

  6. Додайте соєвий соус і рисовий оцет (за бажанням) для надання додаткового смаку. Приправте сіллю та перцем за власним смаком.

  7. Готовий місо-суп подавайте гарячим. Прикрасьте зверху кунжутом і за бажанням додайте ще зеленої цибулі.

  8. Місо-суп можна подавати окремо або в поєднанні з рисом чи іншими стравами японської кухні.

  9. Місо-суп з лососем та креветками
    Місо-суп з лососем та креветками
Оценка 5 / 5 на основе 4606
Домашняя
мисо-паста, рыба, креветки
PT30M
PT30M
0

Комментарии