
Чіа-пудинг з чорницею
Рецепт на 1 порций более 120 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо охлаждать холодильник детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на детский праздник на романтический ужин на фуршет на каждый день
Якщо ви шукаєте здоровий і смачний спосіб розпочати своє ранкове, той цей рецепт для вас! Насичений кокосовим молоком та солодким медом, цей пудинг на основі чіа насіння зарядить вас енергією і бадьорістю на весь день. А додавання соковитої чорниці надає цій страві не лише неповторний смак, але і перетворює її на справжнє свято для очей. Ніколи раніше не пробували чіа-пудинг? Тоді цей рецепт - ідеальний початок. Без сумніву, він стане вашим улюбленим ранковим ритуалом.
Теги
чиа, кокосовое молоко, мёд, черника
Ингредиенты
- Насіння чіа - 1/4 склянки
- Кокосове молоко - 1 склянка
- Свіжа чорниця - 1/2 склянки
- Мед чи інший підсолоджувач за смаком
- Ванільний екстракт (опціонально)
- Чорниця - 1/4 склянки
Приготовление
У велику миску налийте кокосове молоко, додайте свіжу чорницю і збийте все в блендері до отримання однорідної консистенції. Додайте насіння чіа і добре перемішайте до того, як насіння почнуть вбирати рідину і суміш стане густою.
Додайте мед чи будь-який інший підсолоджувач за смаком і, якщо хочете, ванільний екстракт для посилення аромату. Ще раз перемішайте всі інгредієнти в мисці і залиште на кілька годин або на всю ніч у холодильнику, щоб насіння чіа ввібрали рідину і пудинг набув готової консистенції.
Вийміть миску з холодильника і добре перемішайте, щоб пудинг був однорідним.
Розкладіть пудинг у порційні тарілки і прикрасьте свіжими фруктами, ягодами чи горіхами.

Комментарии