
Кальмар на грилі з медом та соєвим соусом
Рецепт на 2 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое запекать гриль Тайская кухня детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на каждый день
Сьогодні хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом кальмара на грилі. Він дуже простий у приготуванні і займе всього кілька хвилин вашого часу, але смак буде просто приголомшливий! Маринад з соєвого соусу, меду, імбиру та часнику надає кальмару неповторний смак і аромат, а гриль-сковорода допоможе надати страві апетитну золотаву скоринку. Подавайте цей кальмар з соком лимона і трохи оливкової олії і насолоджуйтесь смаком морської свіжості. Буду рада, якщо цей рецепт стане для вас справжнім відкриттям і прикрасить вашу колекцію улюблених страв!
Теги
Ингредиенты
- Кальмари - 500 г
- Лимон - 1 шт
- Оливкова олія - 2 ст.л.
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
Для маринаду:
- Соєвий соус - 30 мл
- Мед - 30 г
- Імбир - 10 г
- Часник - 2 зубчики
Приготовление
Очистіть кальмари від плівки і наріжте їх на смужки (можна і не нарізати, а просто надрізати, так буде гарніше).
Для маринаду змішайте соєвий соус, мед, дрібно нарізаний імбир та часник.
Кальмари заллйте маринадом, перемішайте і залиште на 30 хвилин для просочення.
Підготуйте гриль або гриль-сковороду. Якщо використовуєте гриль-сковороду, розігрійте її на сильному вогні.
Викладіть кальмари на гриль і готуйте по 2 хвилини з кожного боку, щоб вийшла золотава скоринка.


Комментарии