
Швидкі малосольні огірки
Рецепт на 10 порций более 120 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо охлаждать холодильник детям до 1 года детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим к Новому Году на природу на праздник на фуршет на каждый день
Свіжі та ароматні малосольні огірки - це чудова ласощі, яку можна приготувати самостійно в домашніх умовах. Вони стануть прекрасним доповненням до обіду чи вечері, а також підходять для вживання як закуска. До того ж, приготування малосольних огірків досить просте і не займає багато часу. В цьому рецепті я розповім, як приготувати смачні та корисні малосольні огірки, використовуючи всього декілька інгредієнтів, які можна легко знайти в будь-якому продуктовому магазині чи городі.
Теги
Ингредиенты
- Огірки (500 грам)
- Вода (500 мл)
- Сіль (2 столові ложки без верху)
- Кріп (1-2 гілочки)
- Часник (2-3 зубчики)
- Листя чорної смородини (2-3 листочки)
Приготовление
Якщо хочете дуже швидкі малосольні огірки наріжте їх на чотири частини вздовж або на тонкі кружальця. Якщо вам важлива краса, просто відріжте кінчики.
Приготуйте розчин солі, додавши 2 столові ложки солі у 500 мл води. Добре перемішайте, щоб сіль повністю розчинилася.
Додайте на дно банок або скляної ємності листя чорної смородини та листя кропу. Можете також додати 2-3 зубчики часнику, попередньо роздавленого або порізаного невеличкими шматочками.
Покладіть туди нарізані огірки, і заллйте їх розчином солі, щоб огірки повністю вкрилися рідиною. Накрийте банку кришкою або поліетиленовою плівкою.
Залиште огірки на 3-4 години при кімнатній температурі. За цей час сольовий розчин проникне в огірки і надасть їм приємний смак.
Після цього перекладіть огірки в холодильник на 12-24 години. В цей період огірки додатково просочаться сіллю і стануть справжніми малосольними огірками.
Готові малосольні огірки можна зберігати в холодильнику протягом тижня.

Комментарии