Рецепт Варена кукурудза з маслом с фото

Варена кукурудза з маслом

Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо варить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам на детский праздник на каждый день

Приготування вареної кукурудзи з вершковим маслом - це прекрасний спосіб насолодитися свіжими та соковитими качанами кукурудзи в найпростішому та смачному виконанні. Ніжні, солодкі зерна кукурудзи, поєднані з ніжністю вершкового масла, створюють чудове поєднання в кожному шматочку. У цій статті ми пропонуємо вам повноцінний рецепт, який дозволить вам легко і швидко приготувати цю популярну літню закуску вдома. Готуйте з задоволенням і насолоджуйтеся смаком підсмаженої кукурудзи, смачно просоченої вершковим маслом!

Теги

кукуруза, масло, соль

Ингредиенты

  • Свіжа кукурудза в качанах - 10 шт
  • Вода
  • Вершкове масло
  • Сіль (за смаком)

Приготовление

  1. Підготовка кукурудзи: Зніміть листя з кукурудзяних качанів та видаліть волоски.

  2. Ретельно промийте кукурудзу під проточною водою.

  3. Приготування вареної кукурудзи: Наповніть велику каструлю водою і доведіть до кипіння.

  4. Помістіть кукурудзу у киплячу воду і варіть на середньому вогні близько 10-15 хвилин, поки кукурудза не стане ніжною. Час варіння може варіюватися залежно від розміру і свіжості кукурудзи, тому перевіряйте її готовність, проколюючи виделкою зерна. Вони повинні бути м'якими.

  5. Подача: Злийте воду і залиште кукурудзу на кілька хвилин, щоб вона охолола.

  6. Розділіть вершкове масло на декілька шматочків.

  7. Помістіть по одному шматочку вершкового масла на кожен качан кукурудзи.

  8. Посипте кукурудзу щіпкою солі, за смаком.

  9. Подавайте варену кукурудзу з вершковим маслом і насолоджуйтеся!

  10. Варена кукурудза з маслом
    Варена кукурудза з маслом
Оценка 5 / 5 на основе 18593
Домашняя
кукуруза, масло, соль
PT30M
PT30M
0

Комментарии