Рецепт Гарбузовий крем-суп з вершками та креветками с фото

Гарбузовий крем-суп з вершками та креветками

Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо варить плита детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на каждый день

Здійсніть кулінарну подорож разом з нами та відкрийте для себе ніжний, ароматний і поживний гарбузовий крем-суп з вершками та креветками! Ця страва, яку просто неможливо не полюбити. Вона поєднує в собі тепло, затишок і смак, що дарують настрій і енергію на весь день. Більше того, цей суп містить всі необхідні вітаміни та мінерали, які так важливі для нашого організму. Крім того, приготування цієї страви не викличе у вас труднощів - ми підготували для вас детальний і зрозумілий рецепт. Насичений і багатий смак гарбузового крем-супу з креветками і вершками відразу ж приведе у захват ваші смакові рецептори. Готові почати готувати?

Теги

тыква, бульон, сливки, креветки

Ингредиенты

  • 1 кг гарбуза, нарізаного кубиками
  • 1 цибулина, дрібно нарізана
  • 2 зубчики часнику, подрібнені
  • 1 літр овочевого бульйону
  • 200 мл вершків
  • 200 г креветок
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 200 г креветок, очищених та відварених
  • 1 червона цибуля, нарізана тонкими півкільцями та обсмажена на пательні
  • Зелень зеленої цибулі,
  • базилік
  • насіння соняшнику

Приготовление

  1. У великій каструлі розігрійте оливкову олію та обсмажте цибулю і часник на середньому вогні, поки вони не стануть м'якими і прозорими.

  2. Додайте кубики гарбуза і обсмажуйте на середньому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин.

  3. Додайте овочевий бульйон і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і залиште на повільному вогні варитися протягом 20-25 хвилин, поки гарбуз не стане м'яким.

  4. Зніміть з вогню і пюрезуйте суп у блендері або використовуйте занурюваний блендер, щоб отримати однорідну масу. Після додайте вершки і добре перемішайте.

  5. Розігрійте пательню на середньому вогні та обсмажте креветки до золотистого кольору, приблизно 2-3 хвилини з кожного боку.

  6. Подавайте суп у глибоких тарілках, зверху викладіть креветки. За бажанням можете додати обсмажену червону цибулю, зелень зеленої цибулі, базилік і насіння соняшнику.

    Гарбузовий крем-суп з вершками та креветками
    Гарбузовий крем-суп з вершками та креветками
Оценка 5 / 5 на основе 4587
Домашняя
тыква, бульон, сливки, креветки
PT45M
PT45M
0

Комментарии