Рецепт Селедка по-корейськи с фото

Селедка по-корейськи

Рецепт на 10 порций более 120 минут готовить просто дешевое блюдо Кубинская кухня детям старше 3 лет подросткам всем остальным на природу на праздник на каждый день

Селедка по-корейськи — недорога і дуже смачна закуска на застілля під алкоголь і не тільки. Гостренька, кислосолодка і некалорійна.

Саме приготування багато часу не займає. А от процес маринування довгий, тому робити селедку доцільно напередодні застілля. Тоді наступного ранку вона у вас буде вже готова.

Теги

сельдь, лук, приправа к моркови по-корейски

Ингредиенты

  • сельдь свіжа/свіжоморожена — 3 шт.;
  • цибуля — 4 середні шт.;
  • оцет столовий 9%-й — 3/4 склянки;
  • пачка приправи до моркви по-корейськи;
  • соняшникова олія — 1/2 склянки;
  • томатна паста — 2 ст. ложки;
  • кетчуп — 2 ст. ложки.

Приготовление

  1. Три середні свіжоморожені сельді розморожуємо

    Сельдь
    Сельдь
  2. Чистимо, видаляючи шкірку, хребет і бічні кістки. Молоки я не використовую, а ось ікру кладу разом із сельдю. Ікра виходить особливо смачною))

    Очищена сельдь.
    Очищена сельдь.
  3. Нарізаємо цибулю напівкільцями.

    Нарізана цибуля
    Нарізана цибуля
  4. Сельдь ріжемо на невеликі шматочки і викладаємо в каструльку шарами, чергуючи з цибулею. Посолюємо кожен шар сельді. Верхнім шаром кладемо цибулю.

    Викладаємо сельдь і цибулю
    Викладаємо сельдь і цибулю
  5. Заливаємо все оцтом і ставимо під вантаж. Щодо вантажу я не заморочуюсь — кладу зверху перевернуте блюдце і ставлю на нього пляшку з водою. В оцті сельдь маринувати треба 4—6 годин.

    Сельдь під вантажем.
    Сельдь під вантажем.
  6. Коли сельдь промаринується в оцті, готуємо приправу. У невелику каструльку висипаємо приправу для корейської моркви. В Україні найбільше для цього рецепту підходять приправи «ЕКО» і «Мрія». Кладемо томатну пасту, кетчуп, все перемішуємо. Заливаємо соняшниковою олією. На невеликому вогні все помішуючи, доводимо до кипіння і даємо покипіти пару хвилин.

    Інгредієнти на приправу.
    Інгредієнти на приправу.
  7. Зливаємо оцет і заправляємо сельдь приправою. Акуратно перемішуємо, щоб не пошкодити шматочки сельді.

    Залита приправою сельдь.
    Залита приправою сельдь.
  8. Накриваємо кришкою і на ніч ставимо в холодильник. Вранці сельдь готова.

    Сельдь по-корейськи
    Сельдь по-корейськи
Оценка 5 / 5 на основе 657
Домашняя
сельдь, лук, приправа к моркови по-корейски
PT240M
PT240M
0

Комментарии

Loveday
Loveday

класс, обожаю такую! У меня бабушка наподобие делает! Надо и самой испробовать.

марина
марина

вкусноооооо!!!!

Виталий
Виталий

Сколько примерно ложить соли

Harmony
Harmony

Да, да и мне интересно про соль...Сколько ее класть на каждый слой?

Слон
Слон

ОБОЖАЮ СЕЛЁДКУ ПО КОРЕЙСКИ!