Рецепт Жарений кальмар з картоплею с фото

Жарений кальмар з картоплею

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на детский праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Жарений кальмар - це смачна страва, яку можна приготувати за лічені хвилини. Соковиті шматочки кальмару в поєднанні з картоплею - це ідеальний варіант для легкого обіду чи вечері. Сьогодні я поділюся з вами рецептом жареного кальмару з картоплею, який стане справжнім частуванням для вашого смакового рецептора.

Теги

кальмар, картошка

Ингредиенты

  • 1 свіжий кальмар близько 500 грам
  • 4 середні картоплини
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • Сіль та свіжомелений чорний перець за смаком
  • Сік половини лимона
  • Пучок свіжої петрушки для подачі

Приготовление

  1. Очистіть і наріжте картоплю на шматочки середнього розміру. Обсмажте її на рослинній олії на середньому вогні, поки картопля не стане золотистою і не буде м'якою всередині. Вийміть картоплю зі сковороди і покладіть у велику миску.

  2. Підготуйте кальмара. Якщо кальмар занадто великий наріжте його на кілька частин або просто надріжте. Посоліть і поперчіть кожен шматок кальмара з обох боків.

  3. Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте в неї рослинну олію. Як тільки олія нагріється, додайте кальмара. Обсмажте його на середньому вогні, поки кальмар не стане золотистим і не буде м'яким всередині (це займе близько 2-3 хвилин з кожного боку), в деяких випадках знадобиться більше часу.

  4. Додайте обсмажену картоплю до кальмара і перемішайте. Полийте соком лимона і знову перемішайте. Обсмажуйте ще хвилину-дві, щоб усі інгредієнти добре прогрілися.

  5. Подавайте страву гарячою, посипавши свіжою петрушкою для прикраси.

Оценка 5 / 5 на основе 9567
Домашняя
кальмар, картошка
PT30M
PT30M
0

Комментарии