
Фаршировані равлики на пару по-в'єтнамськи
Рецепт на 5 порций 45-60 минут готовить сложно дорогое блюдо тушить пароварка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
За вікном темнішає, і тільки тіні людей, що проходять повз, нагадують про те, що життя триває. А що, якщо я скажу вам, що у нас є можливість відправитися в дивовижну кулінарну подорож в одну з найзагадковіших і екзотичних країн світу? Так, ви правильно зрозуміли, я кажу про В'єтнам - місце, де культура, історія та кухня змішуються в унікальний і незвичайний спосіб. Сьогодні я запрошую вас на знайомство з фаршированими равликами на пару - стравою, яка по праву займає особливе місце у в'єтнамській кухні і підкорює серця гурманів зі всього світу.
Теги
Ингредиенты
- 500 грамів свіжих равликів
- 100 грамів м'яса свинини
- 100 грамів морської капусти
- 1 морква
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 стебло зеленої цибулі
- 2 столові ложки соєвого соусу
- 1 столова ложка рослинної олії
- Сіль та перець за смаком
Приготовление
Почніть з підготовки фаршу. Дрібно наріжте свинину, морську капусту, моркву та цибулю. Додайте сіль та перець за смаком і добре перемішайте.
Промийте равликів холодною водою і вийміть м'яку тканину з їх черепашок. Тканину відріжте і наріжте її дрібно, додайте у фарш.
У центр кожного равлика затисніть фарш, заповнюючи черепашку на 2/3 об'єму. Складіть равликів так, щоб фарш залишався всередині і дивився вгору чи вбік, але не внизу.
Розігрійте пароварку і викладіть равликів на кошик пароварки. Накрийте кришкою і варіть на пару на середньому вогні 15-20 хвилин, поки равлики не будуть повністю готові.
Поки равлики готуються, приготуйте соус. Для цього дрібно наріжте зелену цибулю і часник. Розігрійте рослинну олію у сковороді і обсмажте цибулю та часник до золотистого кольору. Додайте соєвий соус і перемішайте.
Подавайте фаршировані равлики на пару, поливши їх соусом. Прикрасьте свіжими травами або нарізаною зеленою цибулею.
Комментарии