Рецепт Фаршировані равлики на пару по-в'єтнамськи с фото

Фаршировані равлики на пару по-в'єтнамськи

Рецепт на 5 порций 45-60 минут готовить сложно дорогое блюдо тушить пароварка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

За вікном темнішає, і тільки тіні людей, що проходять повз, нагадують про те, що життя триває. А що, якщо я скажу вам, що у нас є можливість відправитися в дивовижну кулінарну подорож в одну з найзагадковіших і екзотичних країн світу? Так, ви правильно зрозуміли, я кажу про В'єтнам - місце, де культура, історія та кухня змішуються в унікальний і незвичайний спосіб. Сьогодні я запрошую вас на знайомство з фаршированими равликами на пару - стравою, яка по праву займає особливе місце у в'єтнамській кухні і підкорює серця гурманів зі всього світу.

Теги

улитки, свинина, соус

Ингредиенты

  • 500 грамів свіжих равликів
  • 100 грамів м'яса свинини
  • 100 грамів морської капусти
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 стебло зеленої цибулі
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • Сіль та перець за смаком

Приготовление

  1. Почніть з підготовки фаршу. Дрібно наріжте свинину, морську капусту, моркву та цибулю. Додайте сіль та перець за смаком і добре перемішайте.

  2. Промийте равликів холодною водою і вийміть м'яку тканину з їх черепашок. Тканину відріжте і наріжте її дрібно, додайте у фарш.

  3. У центр кожного равлика затисніть фарш, заповнюючи черепашку на 2/3 об'єму. Складіть равликів так, щоб фарш залишався всередині і дивився вгору чи вбік, але не внизу.

  4. Розігрійте пароварку і викладіть равликів на кошик пароварки. Накрийте кришкою і варіть на пару на середньому вогні 15-20 хвилин, поки равлики не будуть повністю готові.

  5. Поки равлики готуються, приготуйте соус. Для цього дрібно наріжте зелену цибулю і часник. Розігрійте рослинну олію у сковороді і обсмажте цибулю та часник до золотистого кольору. Додайте соєвий соус і перемішайте.

  6. Подавайте фаршировані равлики на пару, поливши їх соусом. Прикрасьте свіжими травами або нарізаною зеленою цибулею.

Оценка 5 / 5 на основе 18561
Домашняя
улитки, свинина, соус
PT60M
PT60M
0

Комментарии