Рецепт Уха з щуки та гарбуза с фото

Уха з щуки та гарбуза

Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить очень просто дешевое блюдо варить плита детям старше 3 лет подросткам всем остальным на природу на фуршет на каждый день

Занурення у світ ароматів і смаків рибного супу (ухи) - це справжня подорож для гурманів. Соковиті шматочки свіжої щуки, ніжний бульйон і нотки солодкого гарбуза створюють неповторну страву, яка не залишить байдужими жодного любителя ухи. Готуйте з любов'ю і насолоджуйтеся смаком справжньої домашньої ухи з щуки та гарбуза!

Теги

щука, тыква, бульон

Ингредиенты

  • 1 кг свіжої щуки, очищеної та нарізаної шматками
  • 1 велика цибулина, нарізана
  • 2 стебла селери, нарізані
  • 2 морквини, нарізані
  • 1 кг гарбуза, нарізаного кубиками
  • 3 зубчики часнику, подрібнені
  • 1 літр води або рибного бульйону
  • 1 склянка вершків
  • Сіль та перець за смаком
  • Сік 1 лимона
  • Пучок зелені петрушки, нарізаний

Приготовление

  1. У великій каструлі змішайте цибулю, селеру, моркву та часник. Обсмажуйте на середньому вогні, поки овочі не стануть м'якими та злегка золотистими.

  2. Додайте до овочів гарбуз та нарізані шматки щуки. Залліть водою або рибним бульйоном та доведіть до кипіння.

  3. Посоліть та поперчіть за смаком. Зменшіть вогонь і дайте усі покипіти на маленькому вогні протягом 20-30 хвилин, поки щука не стане м'якою.

  4. Додайте вершки та сік лимона. Підігрійте на середньому вогні до кипіння.

  5. Зніміть з вогню та посипте свіжою петрушкою. Подавайте з гарячим хлібом та сметаною за бажанням.

Оценка 5 / 5 на основе 4558
Домашняя
щука, тыква, бульон
PT45M
PT45M
0

Комментарии