Рецепт Смажена качка по-в'єтнамськи з коріандром с фото

Смажена качка по-в'єтнамськи з коріандром

Рецепт на 4 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое жарить плита детям старше 3 лет подросткам всем остальным к Новому Году на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Тут ми пропонуємо вам рецепт, який точно змусить вас облизувати пальчики. Готуйтеся до справжнього задоволення від поєднання ніжного і ароматного м'яса качки з в'єтнамськими спеціями та свіжим коріандром. Ця страва чудово підійде для вечері в колі гурманів, які оцінять смак і якість домашньої птиці, смаженої до золотистої скоринки. Додайте до цієї страви соковиті листя зелені і будь-який гарнір на вибір, і насолоджуйтеся незабутнім смаком цієї азіатської класики!

Теги

утка, кориандр, соус, мёд

Ингредиенты

  • 2 качки, нарізані на шматки
  • 1 великий пучок свіжого коріандру
  • 3 стебла лемонграсу, подрібнені
  • 2 зубчики часнику, подрібнені
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 1 столова ложка рибного соусу
  • 2 столові ложки меду
  • 1 столова ложка кунжутної олії
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • Сіль та перець за смаком
  • Листя салату та скибочки лимона для гарніру

Приготовление

  1. Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажте шматки качки з обох боків до золотистої скоринки, приблизно по 4-5 хвилин на кожен бік.

  2. Додайте лемонграс і часник у сковороду та обсмажуйте ще 1-2 хвилини.

  3. Додайте соєвий соус, рибний соус, мед, кунжутну олію, сіль та перець у сковороду та перемішайте. Обсмажуйте ще 1-2 хвилини, поки соус не загусне.

  4. Додайте свіжий коріандр у сковороду та перемішайте. Вимкніть вогонь.

  5. Подавайте смажену качку по-в’єтнамськи з коріандром на листі салату та гарніруйте скибочками лимона.

Оценка 5 / 5 на основе 8555
Домашняя
утка, кориандр, соус, мёд
PT120M
PT120M
0

Комментарии