
Смажена качка по-в'єтнамськи з коріандром
Рецепт на 4 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое жарить плита детям старше 3 лет подросткам всем остальным к Новому Году на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Тут ми пропонуємо вам рецепт, який точно змусить вас облизувати пальчики. Готуйтеся до справжнього задоволення від поєднання ніжного і ароматного м'яса качки з в'єтнамськими спеціями та свіжим коріандром. Ця страва чудово підійде для вечері в колі гурманів, які оцінять смак і якість домашньої птиці, смаженої до золотистої скоринки. Додайте до цієї страви соковиті листя зелені і будь-який гарнір на вибір, і насолоджуйтеся незабутнім смаком цієї азіатської класики!
Теги
Ингредиенты
- 2 качки, нарізані на шматки
- 1 великий пучок свіжого коріандру
- 3 стебла лемонграсу, подрібнені
- 2 зубчики часнику, подрібнені
- 2 столові ложки соєвого соусу
- 1 столова ложка рибного соусу
- 2 столові ложки меду
- 1 столова ложка кунжутної олії
- 1 столова ложка оливкової олії
- Сіль та перець за смаком
- Листя салату та скибочки лимона для гарніру
Приготовление
Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажте шматки качки з обох боків до золотистої скоринки, приблизно по 4-5 хвилин на кожен бік.
Додайте лемонграс і часник у сковороду та обсмажуйте ще 1-2 хвилини.
Додайте соєвий соус, рибний соус, мед, кунжутну олію, сіль та перець у сковороду та перемішайте. Обсмажуйте ще 1-2 хвилини, поки соус не загусне.
Додайте свіжий коріандр у сковороду та перемішайте. Вимкніть вогонь.
Подавайте смажену качку по-в’єтнамськи з коріандром на листі салату та гарніруйте скибочками лимона.
Комментарии