Рецепт Салат з білокачанної капусти с фото

Салат з білокачанної капусти

Рецепт на 3 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам к Новому Году на праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Уявіть собі свіжу білу капусту, нарізану тонкою соломкою, прикрашену яскравими червоними скибочками свіжого перцю та соковитою зеленню. Все це змішується разом з ароматною соняшниковою олією, що надає салату неймовірну легкість і свіжість. Цей рецепт простий у приготуванні, але не менш смачний, ніж складні страви, і чудово підійде для будь-якої нагоди, чи то легкий ланч або вечірка з друзями.

Теги

капуста, растительное масло, перец

Ингредиенты

  • 500 г білої капусти
  • 1 червоний перець (за бажанням)
  • 3-4 стебла зеленої цибулі (за бажанням)
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 2 столові ложки оцту (за бажанням)
  • сіль та перець за смаком

Приготовление

  1. Наріжте білу капусту тонкою соломкою та викладіть її у велику миску.

  2. (За бажанням) Наріжте червоний перець на тонкі скибочки, а потім наріжте зелену цибулю на дрібні шматочки. Додайте капусті нарізаний перець і зелену цибулю, перемішайте всі інгредієнти.

  3. Додайте соняшникову олію та оцет (за бажанням) у миску з салатом, перемішайте доки всі інгредієнти добре не просочаться олією та оцтом.

  4. Приправте салат сіллю та перцем за смаком.

  5. Залиште салат на 10-15 хвилин, щоб всі інгредієнти просочилися смаком олії та оцту.

  6. Подавайте салат на стіл і насолоджуйтесь свіжістю та легкістю цієї страви.

Оценка 5 / 5 на основе 1541
Домашняя
капуста, растительное масло, перец
PT30M
PT30M
0

Комментарии