
Салат з білокачанної капусти
Рецепт на 3 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам к Новому Году на праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Уявіть собі свіжу білу капусту, нарізану тонкою соломкою, прикрашену яскравими червоними скибочками свіжого перцю та соковитою зеленню. Все це змішується разом з ароматною соняшниковою олією, що надає салату неймовірну легкість і свіжість. Цей рецепт простий у приготуванні, але не менш смачний, ніж складні страви, і чудово підійде для будь-якої нагоди, чи то легкий ланч або вечірка з друзями.
Теги
капуста, растительное масло, перец
Ингредиенты
- 500 г білої капусти
- 1 червоний перець (за бажанням)
- 3-4 стебла зеленої цибулі (за бажанням)
- 2 столові ложки соняшникової олії
- 2 столові ложки оцту (за бажанням)
- сіль та перець за смаком
Приготовление
Наріжте білу капусту тонкою соломкою та викладіть її у велику миску.
(За бажанням) Наріжте червоний перець на тонкі скибочки, а потім наріжте зелену цибулю на дрібні шматочки. Додайте капусті нарізаний перець і зелену цибулю, перемішайте всі інгредієнти.
Додайте соняшникову олію та оцет (за бажанням) у миску з салатом, перемішайте доки всі інгредієнти добре не просочаться олією та оцтом.
Приправте салат сіллю та перцем за смаком.
Залиште салат на 10-15 хвилин, щоб всі інгредієнти просочилися смаком олії та оцту.
Подавайте салат на стіл і насолоджуйтесь свіжістю та легкістю цієї страви.
Комментарии