Рецепт Рібай стейк с фото

Рібай стейк

Рецепт на 2 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое всем остальным на природу на романтический ужин на каждый день

Коли мова заходить про високоякісне м'ясо, «рібай стейк» посідає особливе місце серед гурманів і шеф-кухарів. Соковитий, ароматний і неймовірно смачний, цей стейк втілює все, що ми любимо в м'ясі. Приготування рібай стейку - це мистецтво, яке вимагає терпіння, уваги до деталей і, звичайно, якісного м'яса. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати ідеальний рібай стейк в домашніх умовах, то цей рецепт для вас. Дотримуйтесь наших інструкцій, і ви здивуєтеся, наскільки легко можна приготувати чудовий стейк, який перевершить усі ваші очікування. Рібай стейк - це високоякісний шматок м'яса, який нарізається з реберної частини яловичини. Цей стейк є одним з найсмачніших і соковитих, але також вимагає певних навичок у приготуванні.

Теги

мясо, рибай, стейк

Ингредиенты

  • Рібай стейк (товщиною 2-3 см) - 500 г
  • Сіль
  • Свіжомелений перець
  • Рослинна олія
  • Гілочка розмарину
  • Зубчик часнику

Приготовление

  1. Дайте м'ясу досягти кімнатної температури, попередньо діставши його з холодильника за 30 хвилин до приготування.

  2. Посоліть і поперчіть обидві сторони м'яса.

  3. Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте рослинну олію.

  4. Додайте у сковороду гілочку розмарину і зубчик часнику, щоб надати олії додаткового аромату.

  5. Покладіть стейк на сковороду і смажте на середньому вогні до появи золотистої скоринки з одного боку (близько 3-4 хвилин).

  6. Переверніть стейк і смажте ще 3-4 хвилини до бажаного ступеня просмаження. Скористайтесь м'ясним термометром для перевірки готовності м'яса: для medium-rare температура всередині м'яса повинна бути близько 55 градусів за Цельсієм, для medium - близько 60 градусів.

  7. Приберіть стейк зі сковороди і дайте йому відпочити 5-7 хвилин під фольгою, щоб м'ясо заспокоїлося і сік рівномірно розподілився.

  8. Подавайте рібай стейк гарячим, прикрасивши гілочкою розмарину і подавайте з улюбленими гарнірами, наприклад, запеченою картоплею, овочевим салатом чи грибним соусом.

Оценка 5 / 5 на основе 7537
Домашняя
мясо, рибай, стейк
PT60M
PT60M
0

Комментарии