
Абрикосові кнедлики
Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить не сложно блюдо недорогое варить плита Чешская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам на детский праздник на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Абрикосові кнедлики - це смачна десертна страва, яку часто готують у Угорщині, Чехії та інших країнах. Ці маленькі кнедлики, приготовані з картопляного тіста і наповнені соковитими абрикосами, посідають особливе місце в серцях любителів десертів. У цьому рецепті абрикоси стануть справжньою зіркою, забезпечуючи солодкий і соковитий смак.
Теги
Ингредиенты
- 500 г картоплі
- 1 яйце
- 1 склянка борошна
- 1/2 чайної ложки солі
- 12 середніх абрикосів
- 1/4 склянки панірувальних сухарів або крихт
- 2 столові ложки цукру
- 1 столова ложка олії
Приготовление
Очистіть картоплю та зваріть її до готовності. Покладіть на дуршлаг і дайте охолонути.
Перемішайте картоплю з борошном, яйцем і сіллю до утворення однорідного тіста.
Розкачайте тісто на столі, посипаному борошном, і розріжте на 12 рівних частин.
Очистіть абрикоси від кісточок і наріжте їх на шматочки.
Візьміть кожен шматок тіста і сформуйте з нього коло. На кожне коло розмістіть 1-2 шматочки абрикоса.
Загорніть кнедлик, щоб абрикоси були повністю закриті всередині.
У киплячу воду опустіть кнедлики і варіть їх протягом 10-15 хвилин, поки вони не спливуть на поверхню.
Приберіть готові кнедлики на дуршлаг і залиште на декілька хвилин, щоб зайва вода стекла.
В іншій каструлі розігрійте олію на середньому вогні.
Перемішайте панірувальні сухарі або крихти з цукром.
Обваляйте кнедлики в суміші панірувальних сухарів або крихт.
Посипте абрикосові кнедлики цукром, можете додати вершкового масла зверху. Приємного апетиту!
Комментарии