Рецепт Абрикосові кнедлики с фото

Абрикосові кнедлики

Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить не сложно блюдо недорогое варить плита Чешская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам на детский праздник на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Абрикосові кнедлики - це смачна десертна страва, яку часто готують у Угорщині, Чехії та інших країнах. Ці маленькі кнедлики, приготовані з картопляного тіста і наповнені соковитими абрикосами, посідають особливе місце в серцях любителів десертів. У цьому рецепті абрикоси стануть справжньою зіркою, забезпечуючи солодкий і соковитий смак.

Теги

абрикосы, картошка, мука

Ингредиенты

  • 500 г картоплі
  • 1 яйце
  • 1 склянка борошна
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 12 середніх абрикосів
  • 1/4 склянки панірувальних сухарів або крихт
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 столова ложка олії

Приготовление

  1. Очистіть картоплю та зваріть її до готовності. Покладіть на дуршлаг і дайте охолонути.

  2. Перемішайте картоплю з борошном, яйцем і сіллю до утворення однорідного тіста.

  3. Розкачайте тісто на столі, посипаному борошном, і розріжте на 12 рівних частин.

  4. Очистіть абрикоси від кісточок і наріжте їх на шматочки.

  5. Візьміть кожен шматок тіста і сформуйте з нього коло. На кожне коло розмістіть 1-2 шматочки абрикоса.

  6. Загорніть кнедлик, щоб абрикоси були повністю закриті всередині.

  7. У киплячу воду опустіть кнедлики і варіть їх протягом 10-15 хвилин, поки вони не спливуть на поверхню.

  8. Приберіть готові кнедлики на дуршлаг і залиште на декілька хвилин, щоб зайва вода стекла.

  9. В іншій каструлі розігрійте олію на середньому вогні.

  10. Перемішайте панірувальні сухарі або крихти з цукром.

  11. Обваляйте кнедлики в суміші панірувальних сухарів або крихт.

  12. Посипте абрикосові кнедлики цукром, можете додати вершкового масла зверху. Приємного апетиту!

Оценка 5 / 5 на основе 13536
Домашняя
абрикосы, картошка, мука
PT30M
PT30M
0

Комментарии