Рецепт Креветки в клярі с фото

Креветки в клярі

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто блюдо недорогое жарить плита Японская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам на природу на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Коли ми думаємо про фастфуд, то часто в нашому уявленні виникають зображення гамбургерів, картоплі фрі та газованих напоїв. Однак, існує і інший вид фастфуду, який не лише смачний, але й корисний - це креветки в клярі. Ця страва може стати чудовою альтернативою для тих, хто хоче перекусити швидко і смачно, але при цьому не переборщувати з калоріями. Давайте розглянемо рецепт цієї чудової страви і дізнаємося, як її приготувати.

Теги

креветки, яйцо, мука

Ингредиенты

  • 500 грамів великих креветок (очищених та обезглавлених)
  • 1 яйце
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки чорного перцю
  • 1 склянка пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка порошку для випічки
  • 1/2 склянки води
  • Рослинна олія для смаження

Приготовление

  1. У мисці змішайте яйце, сіль та чорний перець, збиваючи до однорідної маси.

  2. В іншій мисці змішайте борошно та порошок для випічки.

  3. Поступово додавайте воду в суміш з яйця, солі та перцю, постійно збиваючи.

  4. Додайте суміш з борошна та порошку для випічки у рідку суміш та ретельно перемішайте.

  5. Нагрійте рослинну олію на сковороді на середньому вогні.

  6. Обмакніть кожну креветку в тісто, забезпечуючи повне покриття. Помістіть креветки на сковороду з олією та обсмажуйте їх по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

  7. Зніміть креветки зі сковороди та викладіть їх на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію.

  8. Подавайте креветки в клярі з лимонними часточками (або салатом) та улюбленим соусом.

Оценка 5 / 5 на основе 9534
Домашняя
креветки, яйцо, мука
PT30M
PT30M
0

Комментарии