
Креветки в клярі
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто блюдо недорогое жарить плита Японская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам на природу на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Коли ми думаємо про фастфуд, то часто в нашому уявленні виникають зображення гамбургерів, картоплі фрі та газованих напоїв. Однак, існує і інший вид фастфуду, який не лише смачний, але й корисний - це креветки в клярі. Ця страва може стати чудовою альтернативою для тих, хто хоче перекусити швидко і смачно, але при цьому не переборщувати з калоріями. Давайте розглянемо рецепт цієї чудової страви і дізнаємося, як її приготувати.
Теги
Ингредиенты
- 500 грамів великих креветок (очищених та обезглавлених)
- 1 яйце
- 1/2 чайної ложки солі
- 1/4 чайної ложки чорного перцю
- 1 склянка пшеничного борошна
- 1 чайна ложка порошку для випічки
- 1/2 склянки води
- Рослинна олія для смаження
Приготовление
У мисці змішайте яйце, сіль та чорний перець, збиваючи до однорідної маси.
В іншій мисці змішайте борошно та порошок для випічки.
Поступово додавайте воду в суміш з яйця, солі та перцю, постійно збиваючи.
Додайте суміш з борошна та порошку для випічки у рідку суміш та ретельно перемішайте.
Нагрійте рослинну олію на сковороді на середньому вогні.
Обмакніть кожну креветку в тісто, забезпечуючи повне покриття. Помістіть креветки на сковороду з олією та обсмажуйте їх по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Зніміть креветки зі сковороди та викладіть їх на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію.
Подавайте креветки в клярі з лимонними часточками (або салатом) та улюбленим соусом.
Комментарии