Рецепт Німецькі яблучні оладки «Apfelkuechle» с фото

Німецькі яблучні оладки «Apfelkuechle»

Рецепт на 5 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо жарить плита Немецкая кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на фуршет на каждый день

Класичний німецький десерт «Apfelkuechle» - це соковиті та ароматні яблучні оладки, які можна приготувати в домашніх умовах всього за кілька простих кроків. Цей милий десерт чудово підходить для сніданку, перекусу або навіть як спеціальність на святковому столі.

Теги

яблоки, яйца, молоко

Ингредиенты

  • 4 середні яблука
  • 1 яйце
  • 1/4 чашки цукру
  • 1/2 чайної ложки кориці
  • щіпка солі
  • 1 чайна ложка розрихлювача
  • 1 чашка борошна
  • 1/2 чашки молока
  • олія для смаження
  • сироп або цукрова пудра для подачі

Приготовление

  1. Очистіть яблука від шкірки та насіння, а потім наріжте їх на кільця товщиною приблизно 0,5-1 см.

  2. У мисці збийте яйце з цукром, корицею та щіпкою солі, поки суміш не стане світлою і пухнастою.

  3. В окремій мисці змішайте борошно і розрихлювач.

  4. Поступово додавайте суху суміш в яєчну, періодично помішуючи, і далі додайте молоко, знову перемішуючи до однорідної консистенції.

  5. Розігрійте сковорідку на середньому вогні і додайте трохи олії, щоб вона покрила дно сковорідки.

  6. Кожне кільце яблука обмакніть у тісто і викладіть на сковорідку.

  7. Обсмажуйте оладки по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

  8. Перед подачею посипте яблучні оладки цукровою пудрою або полийте сиропом.

    Німецькі яблучні оладки
    Німецькі яблучні оладки "Apfelkuechle"
Оценка 5 / 5 на основе 20519
Домашняя
яблоки, яйца, молоко
PT45M
PT45M
0

Комментарии