
Німецькі яблучні оладки «Apfelkuechle»
Рецепт на 5 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо жарить плита Немецкая кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на фуршет на каждый день
Класичний німецький десерт «Apfelkuechle» - це соковиті та ароматні яблучні оладки, які можна приготувати в домашніх умовах всього за кілька простих кроків. Цей милий десерт чудово підходить для сніданку, перекусу або навіть як спеціальність на святковому столі.
Теги
Ингредиенты
- 4 середні яблука
- 1 яйце
- 1/4 чашки цукру
- 1/2 чайної ложки кориці
- щіпка солі
- 1 чайна ложка розрихлювача
- 1 чашка борошна
- 1/2 чашки молока
- олія для смаження
- сироп або цукрова пудра для подачі
Приготовление
Очистіть яблука від шкірки та насіння, а потім наріжте їх на кільця товщиною приблизно 0,5-1 см.
У мисці збийте яйце з цукром, корицею та щіпкою солі, поки суміш не стане світлою і пухнастою.
В окремій мисці змішайте борошно і розрихлювач.
Поступово додавайте суху суміш в яєчну, періодично помішуючи, і далі додайте молоко, знову перемішуючи до однорідної консистенції.
Розігрійте сковорідку на середньому вогні і додайте трохи олії, щоб вона покрила дно сковорідки.
Кожне кільце яблука обмакніть у тісто і викладіть на сковорідку.
Обсмажуйте оладки по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Перед подачею посипте яблучні оладки цукровою пудрою або полийте сиропом.
Німецькі яблучні оладки "Apfelkuechle"
Комментарии