
Грибний суп з тертою картоплею
Рецепт на 4 порций 45-60 минут готовить просто дешевое блюдо варить вегетарианцам на каждый день
Незвичайний грибний суп з тертою картоплею та манною крупою. Зауважу, що картопля в тертому вигляді надає супу зовсім інший присмак, ніж той, що варився звичайним способом, а від манки суп несказанно виграє.
Цей суп - щось середнє між звичайним грибним і крем-супом на вершках.
Чудова альтернатива, щоб урізноманітнити своє меню.
Теги
Ингредиенты
- гриби 0,5-1 кг
- вода - 700 мл
- молоко - 400 мл
- цибуля - 3 шт
- морква - 2 шт
- картопля 6-7 шт
- манка - 2 ст. л.
- лавровий лист - 3 шт
- тим'ян - щіпка
- сіль
- перець
Приготовление
Нарізаємо цибулю якомога дрібніше та обсмажуємо на рослинній олії близько 5 хвилин.
Тремо моркву та додаємо до цибулі, тушкуємо ще близько 7 хвилин.
Тремо почищену картоплю та додаємо до овочів. Тушкуємо до того моменту, поки картопля не стане м'якою.
Тим часом наливаємо у каструлю воду, додаємо гриби, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
Виливаємо молоко і ще раз доводимо до кипіння.
Додаємо готові овочі до каструлі з грибами.
Додаємо лавровий лист, сіль та спеції на смак. Варимо ще близько 7 хвилин.
Висипаємо манку тонкою цівкою та постійно помішуємо, щоб не утворювалися грудочки. Варимо на маленькому вогні ще близько 10 хвилин.
Даємо нашому грибному супу настоятися близько півгодини.
Посипаємо тертим сиром чи грінками та подаємо.
Грибний суп-пюре
Комментарии
супер супчик! только что приготовила
Суп очень вкусный, вся семья оценила
Всем советую, спасибо!