Рецепт Творожне печиво з горіхами с фото

Творожне печиво з горіхами

Рецепт на 15 порций 45-60 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на детский праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Творожне печиво - це завжди розсипчасте і злегка хрустке тісто. А якщо додати до нього ще й горіхи, то виходить подвійне задоволення. Це дуже смачне печиво завдяки незвичайній начинці. Чудова альтернатива перекусу в школу чи на роботу.

Теги

творог, яйцо, орехи

Ингредиенты

  • борошно - 500 г + 1 склянка
  • розпушувач - 1 ч.л.
  • цукор - 200 г + 1 склянка
  • яйце - 2 шт
  • сіль - щепотка
  • ванілін - за смаком
  • творог - 200 г
  • масло вершкове - 100 г + 100 г
  • горіх волоський - 1/2 склянки

Приготовление

  1. Починаємо готувати продукти для творожного печива. Масло дістаємо з морозилки заздалегідь, горіхи попередньо очищаємо і дрібно подрібнюємо. Борошно обов'язково потрібно просіяти.

  2. У глибоку миску розбиваємо 2 яйця і висипаємо склянку цукру, ванільний цукор і щепотку солі. Збиваємо міксером 1-2 хвилини, потім додаємо 100 г розм'якшеного вершкового масла і 200 г творогу та продовжуємо збивати до однорідності.

  3. Розпушувач додаємо в просіяне борошно, добре перемішуємо і невеликими порціями вводимо борошно в яєчно-творожну масу.

  4. Коли міксером вимішувати тісто стає важко, продовжуємо вимішувати його руками. Довго вимішувати тісто не потрібно, досить зібрати його в купу і домогтися однорідності.

  5. Потім викладаємо тісто в пакет або харчову плівку і відправляємо в морозильну камеру на 15-20 хвилин.

  6. Поки тісто відпочиває в морозильнику, займаємося начинкою. Для неї потрібно 100 г вершкового масла, 1 склянка цукру, 1 склянка борошна і 1/2 склянки подрібнених горіхів.

  7. На розігріту сковороду кладемо 100 г вершкового масла, даємо йому розтопитися і додаємо 1 склянку борошна. Добре перемішуємо, має вийти така крихта. Потім додаємо 1/2 склянки горіхів, перемішуємо.

  8. Наприкінці додаємо 1 склянку цукру, знову перемішуємо і вимикаємо вогонь, начинка готова.

  9. Дістаємо тісто з холодильника і розкачуємо його тонким шаром, змащуємо білком. Викладаємо начинку, згортаємо в рулет.

  10. Порізаємо печиво, змащуємо жовтком і випікаємо 25-30 хв при 180С до золотистості.

Оценка 5 / 5 на основе 11493
Домашняя
творог, яйцо, орехи
PT60M
PT60M
0

Комментарии