Сирні лепешки з зеленню та овочами
Рецепт на 12 порций до 30 минут готовить очень просто дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Швидкий і ситний сніданок - мрія будь-якої господині. Пропонуємо вашій увазі страву, яка відмінно впорається з цим завданням і порадує своїм смаком і колірною гамою. Сирні лепешки з зеленню та овочами - це гідна заміна млинцям з сирною начинкою. Такий сніданок сподобається як дорослим, так і дітям.
Теги
Ингредиенты
- молоко - 200 мл
- борошно - 150 г
- яйця - 5 шт
- сир (твердий) - 100-150 г
- помідор - 1 шт
- перець (жовтий) - 1 шт
- цибуля зелена - 6 пера
- зелень (кріп) - кілька гілочок
- сіль, перець - за смаком
- олія рослинна для смаження
Приготовление
-
Готуємо продукти для сніданку. Помідор вибираємо не перестиглий, щоб він добре нарізався і тримав форму. Перець беріть обов'язково жовтий, він надасть страві яскравості і гарного, сонячного настрою.
Всі інгредієнти -
У глибоку миску розбиваємо 5 яєць, додаємо 150 г борошна і 200 мл молока. Збиваємо віничком до однорідного стану.
Інгредієнти для сирних лепешок -
Помідор і перець миємо, сушимо і нарізаємо дрібними кубиками.
Ріжемо перець та помідор -
Додаємо помідори і перець до миски зі збитою масою.
Додаємо перець і помідор -
Зелень і зелену цибулю нарізаємо дрібно і теж відправляємо до миски. Трохи солимо і перчимо. Не варто переборщувати з сіллю, оскільки ми будемо додавати ще твердий сир, а він вже солоний. Ретельно все перемішуємо до однорідного стану. У нас має вийти тісто як на млинці.
Додаємо зелень, цибулю, сіль та перець -
100 грамів твердого сиру тремо на дрібній тертці і відставляємо його вбік.
Тремо сир -
Сковорідку добре змащуємо рослинною олією і нагріваємо, потім виливаємо 1 половник нашої яєчно-овочевої маси, намагаємося її рівномірно розподілити по сковорідці.
Смажимо лепешку -
Накриваємо сковорідку кришкою і на середньому вогні смажимо до золотистого кольору.
Накриваємо кришкою -
Потім перевертаємо лепешку на інший бік (зробити це досить просто, вона добре тримає форму), і рясно посипаємо її тертим сиром.
Посипаємо сиром -
Після цього складаємо лепешку навпіл і ще обсмажуємо буквально кілька секунд.
Складаємо лепешку -
Подавати сирні лепешки краще гарячими! Ось так апетитно і гарно вони виглядають на столі. Такий сніданок виходить дуже ситним, незважаючи на те, що на приготування йде мінімум часу і зусиль.
Сирні лепешки з зеленню та овочами
Комментарии