Рецепт Рибні котлети з хрусткою скоринкою с фото

Рибні котлети з хрусткою скоринкою

Рецепт на 20 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое жарить плита детям старше 3 лет беременным всем остальным к Новому Году на праздник на каждый день

Рибні котлети за цим рецептом виходять дуже соковитими та ароматними, а хрустка скоринка надасть їм особливого смаку. Весь секрет цих котлет у якісному фарші. Неважливо з якої саме риби він зроблений, головне щоб він був свіжим і не перемороженим. Рекомендую нічого не змінювати в цьому рецепті, спробуйте мій варіант, впевнена він сподобається вам.

Теги

рыбный фарш, яйцо, твердый сыр

Ингредиенты

  • рибний фарш (підійде фарш як з білої так і з червоної риби) - 600 г
  • цибуля - 1 шт
  • яйце - 1 шт
  • твердий сир - 100 г
  • манна крупа - 2 ст. л.
  • паніровочні сухарі - 150 г
  • базилік сушений - 1 ч. л.
  • часник сушений - 1/2 ч. л.
  • сіль, перець - за смаком

Приготовление

  1. Підготовляємо продукти для рибних котлет. Фарш необхідно розморозити і якщо в ньому є зайва рідина, то її потрібно злити. Твердий сир підійде абсолютно будь-який.

    Готуємо продукти для котлет
    Готуємо продукти для котлет
  2. Оскільки фарш вже розморожений, то почнемо процес приготування з цибулі. Чистимо її та нарізаємо дрібними кубиками. За бажанням можна перетерти її в блендері, але мені більше подобаються її шматочки в котлетах.

    Чистимо і ріжемо цибулю
    Чистимо і ріжемо цибулю
  3. Твердий сир необхідно натерти на дрібній тертці. Цей інгредієнт надасть додаткову соковитість котлетам.

    Тремо твердий сир
    Тремо твердий сир
  4. Відправляємо цибулю і тертий сир у фарш.

    Відправляємо цибулю і тертий сир у фарш
    Відправляємо цибулю і тертий сир у фарш
  5. Додаємо в фарш одне яйце, базилік, сіль, перець і сушений часник. Останній можна замінити на свіжий часник (1 зубчик). Добре все перемішуємо.

    Додаємо яйце, солимо і перчимо
    Додаємо яйце, солимо і перчимо
  6. Тепер додаємо манку. Знову добре все перемішуємо і даємо фаршу постояти 10-15 хвилин для набрякання манки. Потім необхідно подивитися на консистенцію фаршу, якщо він буде рідкуватий (все залежить від якості фаршу), то необхідно буде додати ще трохи манки.

    Додаємо манку
    Додаємо манку
  7. Формуємо невеликі котлетки, викладаємо їх на дошку. Потім кожну котлету мочимо в мисці з панірувальними сухарями. Обвалюємо котлети з усіх боків у сухарях і знову відправляємо на дошку.

    Формуємо котлети
    Формуємо котлети
  8. На розігріту сковорідку наливаємо трохи рослинної олії і відправляємо туди наші котлети. Обсмажуємо до золотистого кольору з двох сторін. Обов'язково накриваємо кришкою.

    Смажимо котлети
    Смажимо котлети
  9. Вже обсмажені котлети викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

    Позбуваємося зайвого жиру
    Позбуваємося зайвого жиру
  10. Котлети виходять хрусткими ззовні і дуже соковитими всередині. Базилік і часник надають їм яскравого аромату, перед яким важко встояти. Розлітаються такі котлети дуже швидко ще в гарячому вигляді.

    Соковиті рибні котлети з хрусткою скоринкою
    Соковиті рибні котлети з хрусткою скоринкою
  11. Подавати рибні котлети можна з будь-яким гарніром. Якщо зробити їх тонкими, то це чудовий варіант для бутербродів, лавашу та інших перекусів.

    Рибні котлети з хрусткою скоринкою
    Рибні котлети з хрусткою скоринкою
Оценка 5 / 5 на основе 6422
Домашняя
рыбный фарш, яйцо, твердый сыр
PT45M
PT45M
0

Подписаться на наш youtube канал - здесь

У этого рецепта есть видео:

Комментарии