
Насипний пиріг з яблуками
Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным худеющим на детский праздник на праздник на встречу с друзьями на каждый день
За що я люблю насипні пироги - так це за їх швидкість та легкість приготування, чудовий смак та хрустку скоринку. Особливо мені подобаються пироги з яблуками, вони завжди під рукою і надають страві особливий аромат та смак.
Теги
Ингредиенты
- борошно - 1 склянка
- манка - 1 склянка
- цукор - 1 склянка
- розпушувач - 2 ч. л. (якщо сода то 1 ч. л.)
- масло вершкове - 100 г
- яблука - 5-6 шт (~1 кг)
- ванілін - 1 г
- пудра цукрова - 1 ч. л. або свіжі ягоди
- кориця - 1/2 ч. л.
Приготовление
Основні інгредієнти
Основні ігредієнти В окрему суху миску кладемо манку всі сухі інгредієнти. Спочатку насипаємо 1 склянку манки.
Манка в мисці Зверху манки висипаємо 1 склянку просіяного борошна і 1 склянку цукру.
Висипаємо борошно і цукор у миску Додаємо 2 чайні ложки розпушувача (або 1 чайну ложку соди), півчайної ложки кориці та ванілін. Все добре перемішуємо ложкою.
Висипаємо розпушувач і корицю Яблука миємо, чистимо від шкірки і тремо на великій тертці. Робити це потрібно безпосередньо перед викладанням їх у форму, щоб вони не потемніли.
Яблука натерті на велику тертку Беремо будь-яку зручну для вас форму, злегка змащуємо її вершковим маслом і висипаємо тонким шаром сухі інгредієнти (орієнтуйтеся щоб вам вистачило приблизно на 3-4 шари).
Перший, нижній шар Зверху посипаємо наші натерті яблука, їх теж має вистачити на 3-4 шари.
Другий шар - яблука Далі чергуємо сухі інгредієнти (ще 3 шари) з яблуками (ще 2 шари), але закінчити потрібно сухою сумішшю. Зверху посипаємо пиріг натертим на тертці холодним вершковим маслом.
Пиріг з усіма шарами, посипаний зверху маслом. Відправляємо наш пиріг у духовку розігріту до 180 градусів приблизно на 30-40 хвилин, орієнтуйтеся за своєю духовкою. Готовність перевіряємо дерев'яною шпажкою.
Торт з духовки Як видно з розрізу, пиріг виходить дуже соковитим, ніжним, з хрусткою скоринкою зверху. За бажанням можете прикрасити пиріг свіжими ягодами або посипати цукровою пудрою.
Насипний пиріг з яблуками.
Комментарии
Пекла пирог по данному рецепту. Есть его невозможно. Возможно ошибка в рецепте - столовая ложка соды! На вкус будто одну соду ешь. Очень не понравился
С разрыхлителем очень вкусно. 2 чайные ложки.