Рецепт Булочки Сіннабон с фото

Булочки Сіннабон

Рецепт на 12 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка Французская кухня всем остальным на встречу с друзьями на каждый день

Апетитні, м'які, буквально тануть у роті булочки Сіннабон... Пропоную перестати ковтати слину і зробити їх самостійно, адже нічого складного в цьому рецепті немає!

Теги

мука, масло, дрожжи

Ингредиенты

Опара:

  • молоко 200 мл
  • цукор - 1 ст.л
  • дріжджі - 25 г (пресовані)

Тісто:

  • масло вершкове - 75 г
  • цукор - 60 г
  • яйця - 2 шт
  • сіль - 1 ч.л.
  • опара
  • борошно - 500 г (+- 70 г)

Посипка:

  • цукор - 120 г
  • кориця мелена - 15 г
  • м'яке вершкове масло - 90 г

Глазур:

  • крем сир - 60 г
  • масло м'яке - 30 г
  • цукрова пудра - 120 г

Приготовление

  1. Необхідні інгредієнти:

    Інгредієнти
    Інгредієнти
  2. Оскільки булочки Сіннабон - це дріжджова випічка, то нам знадобиться опара. Для цього беремо молоко (тепле), ложку цукру і дріжджі, перемішуємо до того часу, поки дріжджі не розчиняться, відставляємо до утворення шапочки, приблизно хвилин на 10.

    Робимо опару
    Робимо опару
  3. Тим часом починаємо замішувати тісто. Для цього беремо м'яке масло і збиваємо його міксером з цукром.

    Збиваємо масло з цукром
    Збиваємо масло з цукром
  4. По одному додаємо два яйця, продовжуємо збивати.

    Додаємо яйця
    Додаємо яйця
  5. Наша опара вже підійшла, на ній утворилася ось така шапочка. Виливаємо її до збитих продуктів.

    Виливаємо опару
    Виливаємо опару
  6. Додаємо сіль.

    Кладемо сіль
    Кладемо сіль
  7. Лишилося тільки просіяне борошно і можна замішувати тісто.

    Додаємо борошно
    Додаємо борошно
  8. Вимішуємо тісто не менше 10 хвилин. Воно має вийти еластичним і не липнути до рук.

    Замішуємо тісто
    Замішуємо тісто
  9. Відставляємо тісто підходити в тепле місце на 1 годину.

    Відставляємо тісто
    Відставляємо тісто
  10. Поки підходить наше тісто, беремо мисочку висипаємо туди цукор і корицю. Це буде наша посипка для тіста.

    Готуємо посипку
    Готуємо посипку
  11. Ось як виглядає наше тісто через годину.

    Тісто через годину
    Тісто через годину
  12. Обминаємо тісто гарненько, потім беремо розкачуємо його у прямокутник.

    Розкачуємо тісто
    Розкачуємо тісто
  13. Потім згортаємо його ось таким чином:

    Згортаємо тісто
    Згортаємо тісто
  14. Робимо рулет з тіста.

    Згортаємо рулет
    Згортаємо рулет
  15. Робимо ось таку улитку:

    Згортаємо улитку
    Згортаємо улитку
  16. Накриваємо тісто якимось посудом і залишаємо хвилин на 15.

    Даємо тісту відпочити
    Даємо тісту відпочити
  17. А тепер приступаємо до фінальної розкатки. Знову ж таки, розкачуємо прямокутник, змащуємо його маслом і посипаємо посипкою з цукру та кориці.

    Посипаємо цукром та корицею
    Посипаємо цукром та корицею
  18. Обережно згортаємо рулет.

    Згортаємо рулет
    Згортаємо рулет
  19. Ниткою для чищення зубів розрізаємо рулет на рівні частини і викладаємо на пергамент. Відправляємо їх у духовку і випікаємо 25 хвилин при температурі 190 градусів.

    Нарізаємо рулет
    Нарізаємо рулет
  20. Поки булочки випікаються, робимо глазур. Збиваємо крем сир з маслом і цукровою пудрою.

    Робимо глазур
    Робимо глазур
  21. Ось як виглядають готові булочки Сіннабон.

    Булочки спеклися
    Булочки спеклися
  22. Ще гарячими булочки слід полити нашою глазур'ю.

    Поливаємо булочки глазур'ю
    Поливаємо булочки глазур'ю
  23. Апетитно, ситно і дуже смачно!

    Булочки Сіннабон
    Булочки Сіннабон
Оценка 5 / 5 на основе 11344
Домашняя
мука, масло, дрожжи
PT120M
PT120M
0

Комментарии